Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vaják filmsorozat, a könyvso...

A Vaják filmsorozat, a könyvsorozat film változata vagy egy másik vonalat követ?

Figyelt kérdés
Most nézem a filmsorozatot és elgondolkodtam a könyvsorozat beszerzésén.

2024. jún. 6. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Igen
2024. jún. 6. 12:54
 2/8 Kedves Vezető ***** válasza:
54%
A könyvsorozat, de nyílván hatott rá a játék is.
2024. jún. 6. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
A szereplők nevén kívül nem sok köze van a könyvekhez. Főleg, ahogy haladtak előre az évadok. Szerinted Cavill miért hagyta a francba az egészet?
2024. jún. 6. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak felhasználja a könyv meg játék hírnevét.
2024. jún. 6. 13:06
 5/8 A kérdező kommentje:

Aki látta a sorozatot és olvasta a könyveket is, melyik tetszett jobban, a film vagy a könyv?

#3 Igen, ettől tartottam! Sajnálom, hogy Cavill elköszönt a szereptől, őt nagyon kedvelem. (James Bond-nak is őt kellett volna választani, Aaron Taylor-Johnson nekem nagyon antipatikus. Habár Cavill játszott már több ügynököt, amelyekkel eldurrantotta a puskaport 007 szerep tekintetében.)

2024. jún. 6. 20:28
 6/8 Katona Dius ***** válasza:
100%
Én személy szerint se nem játszottam, se nem olvastam, de férjem játszotta is, olvasta is. Ő azt mondta anno, hogy az első évad még nem is volt rossz, de a többi egyre inkább eltávolodik mind a könyv, mind a játék történeteitől.
2024. jún. 9. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
5# Így Jón sorba kb ez az ami a rangsor a legtöbb embernek legalább is akiket hallottam így mondtak meg nekem is: Könyvek aztán a Witcher 3, Witcher 2, Witcher, a régi Witcher sorozat, az anime változat, 1. Évad, az a sorozat ami a múltba játszódik nem emlékszek a nevére, 2. Évad, 3. Évad...
2024. júl. 9. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Jön*
2024. júl. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!