Az első Fidesz-kormány idején szerettem, aztán kormányváltáskor visszatetsző lett, hogy továbbra is őket szapulják, miközben nem ők vannak hatalmon.
Hajós még hozott bele új színt, aztán már nagyon ellaposodott a 2000-es évek közepére.
Egy barátommal folytatott beszélgetés szó szerinti idézete:
– Látszik, hogy balos vagy, mert nem szidod a Heti hetes.
– Ennek az az oka, hogy vagy öt éve nem nézem.
Ő hosszú éveken át megnézett minden adást, és utálkozott rajta (ez egyébként másra is jellemző. Olyan részletes beszámolót senki mástól nem kaphatsz, mint aki szidja az adott produkciót).
A barátom ma már elfordult a Fidesztől, mint az egykori valamikor szimpatizálók többsége.
Egyáltalán van még HH?
Egyébként idegen ötlet, a német tévében ment, talán hét fej címen.
az original eredeti tagokkal levő részeket nagyon szerettem, aztán ahogy váltották le őket egyáltalán nem jött be, mert szerintem akik az újak voltak egyáltalán nem viccesek, meg mikor elmentek politikai beszélgetésbe, na én azokat nagyon untam
régi eredeti tagokkal levő részeket néha-néha újra nézek még manapság is, kár hogy nincs már ilyesmi a tvbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!