Mi a véleményed az új Doctor Who sorozatról ,ami a disney+ van?
Dr Black
Nálam instant kuka az ilyen néger/kínai, stb propagandás cucc.
Azzal "tudom" nem támogatni ezt az irányt, hogy nem nézem.
A saját nézőpontom:
Én nem teljesen értem, ha akartak egy meleg Doctor who sorozatot, akkor miért nem csináltak spin-offot Vastrával és Jennyvel? Azokat a karaktereket sokan kedvelték.
Plusz mintha nem értenék, hogy miért kezdték sokan nézni Tennant vagy Smith alatt. Azokkal a színészekkel pont azokat vonzották be, akiknek most a női Doktorral, meg a meleg Doktorral imponálni akarnak. A női Doktor és a meleg Doktor elüldözi ezt a közönséget.
Russellnek ezt tudnia kéne, mert meleg és korábban pontosan tudta, hogy mi kell a nézőknek, akik nem pusztán a sci-fi/fantasy miatt nézik.
Bár lehet csak vénségére megváltozott az ízlése.
Nem magunkat akarjuk látni a főszerepben (arra ott az életünk), hanem karaktereket, akikbe bele lehet szerelmesedni. xD
Jaj, mikor értik meg már a Disneynél?
Ha nem tudnak olyan jó karaktereket írni, mint Jack, Vastra vagy Jenny, akkor elhagyhatnák ezt a vonalat, mert nem lesz, ami a képernyő előtt tartson.
Nem a disney kezdte el, de ő vitte rossz irányba.
Amíg nem teszi rá a kezét a disney valamire, addig általában az lmbtq is működni szokott. Mostanában valami náluk sokszor félremegy.
Egyetértek az előttem szólókkal abban, hogy elég liberálisnak tartom magam ahhoz, hogy ne akadjak fönt LMBTQ+... témáktól, viszont ez már nekem is túlzás, ami most megy, és megértem, hogy miért lett újraszámozva a sorozat, mert ez már tényleg szinte spinoff...
Azt is hadd tegyem még hozzá, hogy a nemi identitás téma túltolásán túl engem a Doktor nemi vonzódásaival való foglalkozás eleve felháborít és kikérem magamnak, mert szerintem a sorozatnak tabuként kell kezelnie a Doktor személyét, ami már Jodie-nál is rezgést... Az, hogy melyik útitárs vagy más van beleesve a Doktorba, az nem érdekel és nem zavar, de a Doktor nemisége legyen már érintetlen tabu, könyörgöm!!!
Ezen kívül pedig a Disney hatása a musical elemekkel megtűzdelt tudományos-fantasztikus sorozat, márpedig én nem szeretem a musicaleket, ergo ezt az újítás sem szeretem, hogy egyszer csak dalrafakadnak a szereplők, ne, légyszi ne ebben a sorozatban történjen mindez! Ezért is eddig a Bumm című rész tetszett a legjobban a jelenleg futó évadból, az eddig megjelentek között, mert legalább abban nem énekeltek...
Szóval én nem örülök neki, hogy Disney termék lett, mert nem tett jót a sorozatnak szerintem, de úgyis nézem tovább, bár remélem, hogy még jó is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!