Miért hiszik azt egyes szülők hogy ami animált az rögtön gyerekeknek van?
Figyelt kérdés
"A rajzfilmek manapság tele vannak erőszakkal meg gyilkolással" már az én gyerekkoromban is mondták. Nos, ahol gyilkolnak, embereket kínoznak, b'sznak és lépten nyomon feltrancsíroznak valakit az nyilván felnőtt közönségnek van. Ennyire nem tudnak egyesek gondolkodni?2023. nov. 27. 05:59
1/10 anonim válasza:
Nyilván nem tudnak. Nem tudtak 30+ éve sem. Pedig magyar példa is van régről. Az egészen ártatlan Macskafogó sem gyerekeknek készült, mégis orrba-szajba vetítették napköziben.
2/10 A kérdező kommentje:
A magyarság nagy része egyszerű tekintetű, pláne az idősebb generáció.
2023. nov. 27. 06:37
3/10 anonim válasza:
Napi észosztásod megvolt, mehetsz dolgozni.
4/10 anonim válasza:
Ja, hogy csak ekézni akarod a népet? Ugyanezt feltehetnéd bármely más nyelven is, már ha tudnál, ugyanúgy nem értik a világ túlsó felén sem, kivéve talán Ázsiaban, ahol nagyobb az animált felnőtt filmek aránya.
5/10 A kérdező kommentje:
Az idősebbekkel szemben megtanultam angolul, ők meg nem voltak képesek megtanulni oroszul hiába tolták még az iskolában is.
2023. nov. 27. 06:47
6/10 anonim válasza:
Kik neked az idősebbek? Mert az én korosztályom már bőven minimum 2 nyelven tud, persze csak azok, akik tovább tanultak, és szerintem bőven öregebb vagyok nálad.
Nagymamám 90 felett lenne, ha élne és még ő is két nyelven tudott. Németül és oroszul.
7/10 anonim válasza:
Buta kisfiú, tanulj egy kicsit még! Ebben az életben a csak angoloddal kitörölheted a feneked is.
8/10 A kérdező kommentje:
Fáj az igazság?
2023. nov. 27. 06:54
10/10 anonim válasza:
Még jó,hogy itt vagy te és gondolkodsz mások helyett ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!