Miért folyik most a csapból is a Barbie és az Oppenheimer?
A 9gag-en, facebook csoportokban, a híroldalakon, a youtube-on, egyszerűen nem lehet nem beléjük futni. Egyszerűen nem látom, mitől robbantottak ekkorát a közéletben. A 9gag-en, facebook csoportokban, a híroldalakon, a youtube-on, egyszerűen nem lehet nem belefutni ezekbe. Egyszerűen nem látom, mitől robbantottak ekkorát a közéletben. Star Wars-filmekhez mérhető csak ez.
Itt konkrétan mint külön pont számoltak be a Barbie és az Oppenheimer filmekről a GDP-ben:
A kép is beszédes, ahol a póló felerészben Barbie, felerészben Oppenheimer.
Még a Barbie-t esetleg megértem, mert világmárka (bár a LEGO filmet sem pörgették ennyire, noha az nemfüggetlenül népszerű játék), de az Oppenheimer esetén nem értem a hypeot. Az nyilván nem válasz erre, hogy mert nagyon jó film, hiszen sok nagyon jó film van, de nem kerülnek ekkora harsogásba.
Az sem, hogy Nolan filmje, merthogy Nolan más filmjei sem kapnak ilyen visszhangot.
Nem tudom hova tenni ezt a jelenséget, hogy hetente kerülnek új filmek a mozikba, és ez a kettő együtt, egyszerre most ennyire túlharsog mindent. Star Wars-filmekhez mérhető csak ez a jelenség most.
Itt a cikkben már konkrétan mint külön pont számoltak be a Barbie és az Oppenheimer filmekről az amerikai GDP-ben:
A kép is beszédes, ahol a póló felerészben Barbie, felerészben Oppenheimer.
Még a Barbie-t esetleg megértem, mert világmárka (bár a LEGO filmet sem pörgették ennyire korábban, noha az nemfüggetlenül népszerű játék sokak gyerek - és felnőtt -korában), de az Oppenheimer esetén nem értem a hypeot. Az nyilván nem válasz erre, hogy "mert nagyon jó film", hiszen sok nagyon jó film van, de nem kerülnek ekkora harsogásba a közéletben.
Az sem, hogy Nolan filmje, merthogy Nolan más filmjei sem kapnak ilyen visszhangot.
Nem tudom hova tenni ezt a jelenséget, hogy hetente kerülnek új filmek a mozikba, és ez a kettő együtt, egyszerre most ennyire látványosan túlharsog mindent.
Nem vagyok benne nagyon a filmes világban, remélem, más tudja ebben esetleg, amit én nem látok.
#5 Na de más filmeknek nem jó a marketingje? Vagy Nolan többi filmjének?
És egyszerre két filmnek is ilyen egybecsengően?
Nem, más filmnek nem ilyen jó a marketingje. Ha nem egy napon lett volna a premier, nem hájpolná senki.
Ahogy írták, eszetlen jó marketing. Egy napra tették a bemutatókat és ezt kihasználták. Ebből lett a Barbenheimer jelenség
Plusz ízlés kérdêse, de 2 jó filmről van szó, mindkét oldalt sztárszínészekkel. Nolan pedig az egyik leghíresebb rendező jelenleg. Nem volt kérdés a siker ilyen marketing mellett.
Az elmúlt 4-5 évben szerintem kizárólag a Bosszúállók 3-4-nek meg az Avatarnak volt ilyen marketingje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!