Ki szeret moziba járni ?
Én utálok, de kénytelen vagyok néha beülni ha megakarom nézni azokat a filmeket amik nagyon érdekelnek.
Én nem is értem hogy lehet szeretni a mozit, a székek nagyon szarok, óra után a hátam vagy a nyakam már fáj tőle, nem is beszélve milyen kevés hely van a lábnak, aztán nem ehetem film közben azt amit akarok, nem tudom megállítani a filmet hogy ki menjek wcre, a közönség néha bele köhög vagy pofázik, röhög idétlenül a filmbe - még is hogy lehet jobb a mozi az otthon nézés helyett???
Érdekes nekem semmi bajom a székekkel. Sosem fájt tőlük semmim. 186 cm vagyok és van elég hely a lábamnak. A mosdót is kibírom 2-2,5 óráig
Kifejezetten szeretem a hatalmas vásznat, a mozi hangulatát, a mozis (túlárazott) snackeket.
Én is nagyon bírom. Viszonylag rendszeresen járok. A lábamnak nekem sincs mindig hely, ha van rá lehetőség akkor olyan helyre ülök, ahol ki tudom nyújtani, de a székekkel nekem sem volt gondom, sosem fájt semmim. A mosdóba még sosem mentem ki, előtt elmegyek wc-re. 2-3 órát simán ki lehet bírni.
Egyedül az idióta emberek szoktak csak zavarni, akik végigpofázzák meg telefonoznak... De csomószor direkt a sorok legszélére ülök, hogy ne legyen annyira közel hozzám.
A nagy vásznat pedig gondolom nem kell magyarázni, meg a hangot. Otthon egyszerűen képtelenség visszaadni ezt. A legnagyobb tévéken sem, amik ráadásul eszetlen drágák.
Persze kinek mi, ha valaki otthon élvezi jobban akkor szuper, legalább nem kell eljárjon. :) Csak így később látja az új filmeket, könnyebb spoilerbe is belefutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!