Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más szeret ennyire moziba...

Más szeret ennyire moziba járni, hogy ott nézzen filmet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen imadok moziba menni. Szinte minden héten járok. Mindig igyekszem más mozikba menni. Akár ha nincs jó film, még egy rosszabbra is elmegyek, mert nagyon szeretem a mozik hangulatát. Amikor jegyet veszek, vásárolok kukoricát, várok, hogy bemehessek a terembe. Én sokakkal ellentétben még a filmek előtti ajanlokat is szeretem. Azzal lesz teljes a mozis élményem. Általában mindig valamelyik ismerősömmel megyek, mert egyedül gáz, de van úgyhogy ezt is ez bevalálom a mozi miatt. A szobámban tele van filmplakátokkal, hogy otthon is meg legyen a mozis hangulatom. Leírhatatlan milyen boldogság tölt el, amikor filmszínházba megyek. Sokan furának tartanak emiatt, mert hogy szerintük teljesen hétköznapi dolog. Azt mondják, hogy miért nem nézem otthon a filmeket házimozi lejátszón és veszek hozzá kólát meg popcornt, de az nem igyanaz. Más is szereti ennyire a mozit? 20f
2015. júl. 26. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Én igen. Sosem néznék ilyen sutyiban, rejtett kamerával illegálisan felvett borzadályt.

Én is viszonylag gyakran járok moziba, havonta kétszer-háromszor. Ha épp sok jó film van, többször, ha nincs, kevesebbszer.

2015. júl. 26. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz egyedül menni moziba? Az a gáz, ha vlaaki khiagy valamit, amit szeret, csak mert jobban érdekli, mit gondolnak mások, mint a saját amga boldogsága.

Igen, más is szereti, a barátnőm és én is - ha Pesten laknék, minden héten mehetnék premier előtti vetítésre, így csak akkor, amikor ráérek. Ez az egyik olyan dolog, amit nagyon sajnálok, és amiért rossz külföldön lenni.

Münchenben van egy filmszínház, ami régies, a napi kínálat olyan táblán van, mint régen votl szokásos, hogy betűnként teszik ki a címeket. Nagyon hangulatos.

2015. júl. 26. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok: színházba és moziba is sokat megyek egyedül. Sőt, külföldi utazásokra is. És imádom. :)
2015. júl. 26. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy kicst megszállott vagy :D , de rengetegen szeretnek hetente moziba járni!
2015. júl. 26. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!