Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szoktál moziba járni?

Szoktál moziba járni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Aha. Kb. kéthavonta egyszer. ;]
2010. aug. 24. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Régen sokat jártam

Most már nem, mert drága és nincs lóvém rá

2010. aug. 24. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
amúgy drága diák 1000ft ezt az ezrest inkább a ruhákra költöm .. :D de néha igen, barátnőkkel,barátokkal, bár a neten már szinte mindegyik filmet megtudod nézni ingyen. persze azért más otthon a gépen nézni mint a mozi nagy kivetítőjén meg a hang is más dehát na:D
2010. aug. 24. 17:19
 4/8 anonim válasza:
Nem szoktam. :) Neten tényleg minden film fenn van...
2010. aug. 24. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
ha valami jó film van és van kedvem igen, főleg apámékkal mert akkor ingyé' van.
2010. aug. 24. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Utoljára 1 éve voltam moziban, szóval nem szoktam járni... (:
2010. aug. 24. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
én sokat szoktam járni.:D imádom a mozit nem fogható az itthoni netes filmnézéshez.:D volt már olyan is h egy héten 2szer mentem. mostis havonta legalább egyszer de nagyon max két havonta egyszer minimum elmegyek:D jó szórakozási lehetőség szerintem és imádom a filmeket:D
2010. aug. 24. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem. Sosem voltam. Nincs kivel mennem.

Nem is adnak jó filmeket. Vagy ha adnak, akkor is szinkronosan, úgy meg nem nézem. Inkább letöltöm és megnézem itthon, nyugodtan. Így ingyenes, és jó minőségű.

2010. aug. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!