Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog, hogy a barátnő...

Normális dolog, hogy a barátnőhöz kell igazodni a láthatáskor? Az apuka új párja nem szeret moziba járni, sem korcsolyázni, tehát nem mennek láthatáskor, pedig mindkét gyerek szereti ezeket a programokat.

Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 18:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom attól még együtt töltik az időt.

Ha apukának lenne rá igénye, akkor elvinné a gyerekeket a párja nélkül programozni.

2023. jan. 20. 18:44
 2/23 anonim ***** válasza:
73%
Soha az alatt a bő 15 év alatt nem voltam se moziban, se korcsolyázni apámékkal, helyette horgászni, meg kirándulni, meg kertészkedni jártunk, mert ők azt szerették. Valahogy mégis túléltem, sőt, még jól is éreztem magam. Ne legyél ennyire ellenséges szegény csajjal.
2023. jan. 20. 18:47
 3/23 anonim ***** válasza:
86%

Akkor vigye el őket az anyja,meg annak a párja, ha van.

Apával meg csinálnak mást.

2023. jan. 20. 18:47
 4/23 anonim ***** válasza:
43%
Apuka otthon hagyhatná a muffot, és a gyerekeivel is törődhetne a láthatás alatt mondjuk..
2023. jan. 20. 18:48
 5/23 anonim ***** válasza:
39%
A csaj ne legyen ellenséges a gyerekekkel inkább. Basszus, ő a felnőtt, hagyja már a gyerekeket az apjukkal két hétben egyszer. Minek kell nem csak odatolakodni, de még játszani is az eszét hogy ne legyen az amit a gyerek élvez?
2023. jan. 20. 18:49
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
Hát bocsi, de ha apuka együtt él a barátnővel, akkor nehogymár a gyerekek miatt kirakja otthonról, vagy ők csövezzenek direkt az utcán... Ne legyetek már ennyire normálatlanok. Ha anyuka nem szeretne moziba menni, akkor vele se járnának szegény gyerekek, na és akkor mi van?
2023. jan. 20. 18:51
 7/23 anonim ***** válasza:
60%

Hát bocsika, ha valaki együtt él egy faszival, és elvileg felnőtt ne csináljon már hatalmi játszmát a láthatási időből, mert az szánalmas. Beledöglik ha nem róla szól az az idő is, hanem a gyerekekről? Ugyanis ez csak és kizárólag emiatt van: Hogy ő előbbvaló a csávónak mint a gyerekei.

Akkor apuka legyen azokon a napokon is bukszával, de a gyerekeit ne vigye el azért hogy még akkor is a nőt ugrálja körül. Ennyire fontos éreztetni a gyerekkel hogy ennyire sem számítanak neki? Hányszor látja őket? Egy hónapban kétszer kéne a gyerekeit előtérbe helyezni?

2023. jan. 20. 18:56
 8/23 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is a csajnak kellene igazodnia. Miért kell,hogy ő is ott legyen velük? Olyan mint egy retkes rágó ami a cipőre ragad. Vinni kell mindenhová mint egy harmadik gyereket.

Rohadt szánalmas szerintem.

2023. jan. 20. 18:58
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem mindegy azért, hogy kéthetente egy-két napot kellene olyan programot csinálni, amit mondjuk nem szeret a barátnő, a gyerekek viszont igen. A láthatás nem a gyerekekről kellene, hogy szóljon? A hét többi napjain olyan programot csinálhat az apuka a barátnővel, amit csak akar...
2023. jan. 20. 18:59
 10/23 anonim ***** válasza:
32%

De igen…igazad van szerintem.

Mondom, szerintem ez a nő olyan mint egy harmadik gyerek.

Nem nagy esetleg a korkülönbség az apuka és közte?

Akkor szokott ilyen előfordulni.

Nekem is volt olyan exem akinek volt egy 8 éves kislánya és minden második héten jött hozzánk.

Mindig jól elvoltunk.

Sütöttem vele, kartonból vágtunk ki a cicájának házikót, virágot ültettünk, koriztunk.

Szóval meglehetne ezt oldani csak a barátnő kisasszony egy kis ragacs.

2023. jan. 20. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!