Normális dolog, hogy a barátnőhöz kell igazodni a láthatáskor? Az apuka új párja nem szeret moziba járni, sem korcsolyázni, tehát nem mennek láthatáskor, pedig mindkét gyerek szereti ezeket a programokat.
Gondolom attól még együtt töltik az időt.
Ha apukának lenne rá igénye, akkor elvinné a gyerekeket a párja nélkül programozni.
Akkor vigye el őket az anyja,meg annak a párja, ha van.
Apával meg csinálnak mást.
Hát bocsika, ha valaki együtt él egy faszival, és elvileg felnőtt ne csináljon már hatalmi játszmát a láthatási időből, mert az szánalmas. Beledöglik ha nem róla szól az az idő is, hanem a gyerekekről? Ugyanis ez csak és kizárólag emiatt van: Hogy ő előbbvaló a csávónak mint a gyerekei.
Akkor apuka legyen azokon a napokon is bukszával, de a gyerekeit ne vigye el azért hogy még akkor is a nőt ugrálja körül. Ennyire fontos éreztetni a gyerekkel hogy ennyire sem számítanak neki? Hányszor látja őket? Egy hónapban kétszer kéne a gyerekeit előtérbe helyezni?
Szerintem is a csajnak kellene igazodnia. Miért kell,hogy ő is ott legyen velük? Olyan mint egy retkes rágó ami a cipőre ragad. Vinni kell mindenhová mint egy harmadik gyereket.
Rohadt szánalmas szerintem.
De igen…igazad van szerintem.
Mondom, szerintem ez a nő olyan mint egy harmadik gyerek.
Nem nagy esetleg a korkülönbség az apuka és közte?
Akkor szokott ilyen előfordulni.
Nekem is volt olyan exem akinek volt egy 8 éves kislánya és minden második héten jött hozzánk.
Mindig jól elvoltunk.
Sütöttem vele, kartonból vágtunk ki a cicájának házikót, virágot ültettünk, koriztunk.
Szóval meglehetne ezt oldani csak a barátnő kisasszony egy kis ragacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!