Van olyan aki szeret egyedül moziba járni?
Eleinte amikor egyedül mentem kissé feszélyezve éreztem magam, furcsa volt, hogy nem volt ott senki ismerős akihez szólhattam volna.
Most viszont szabadságon vagyok, és beültem egy filmre újra egyedül és már nem zavar az ismerős hiánya, sőt, januárra kinéztem vagy 3 filmet ami érdekel.
Ti is szívesen jártok egyedül moziba, vagy inkább kizárólag társaságban érzitek jól magatokat, vagy indifferens a dolog?
Nagyon kevés ember van, aki egyedül is jól tudja magá érezni.
Főleg hogy a többségnek az számít hogy mit gondonak róla.
Téged ez nem érdekel, nagyon helyes :)
Az utolsó pár alkalommal, amikor többen voltunk egy társaságban, már az én feladatommá vált a jegyek megrendelése, átvétele, mivel mindig időben odamentem, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen nyomorogni a sorban. Persze kifizetni is nekem kellett, aztán kimatekozni a visszajárókat a többieknek.
1-2 ember mindig 5-10 perc késéssel érkezett, nekik persze meg kellett venni az üdítőt-popcornt, hogy ne menjen el az idő a sorban állással ha úgyis késnek.
Bent pedig végigdumálták a filmet, amit utálok.
Az utolsó alkalommal elegem lett, azóta egyedül megyek.
Sokkal cikibb volt késve bemenni a terembe, mint most idejében odamenni egyedül.
Köszönet a válaszokért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!