Mi a véleményetek a Barbie filmről?
Érdemes megnézni? Nálatok is mindenki full rózsaszínben megy az előadásra?
Kérem, hogy spoilermentesen nyilvánítsatok véleményt!
"Nem érdekelsz 70-es válaszoló" - Ha nem érdekelnélek, már régen nem lennél itt.
"Nem magoltam be semmit, nincs itt semmi agymosás" - Persze, hogy nincs, csak pontosan ugyanazt a hazug mantrát ismételgeted, amit a nyugati megmondóemberek pár évtizeddel ezelőtt kitaláltak, az ellen-oldal pedig már ezerszer megcáfolt.
"elmondtam példákat és érveket" - Én meg az ellenérveket, amiket nem vagy hajlandó tudomásul venni.
"te nézed le azokat mind elítélve, akik az egyenjogúságra törekednek" - Sokszor leírtam már, hogy szó sincs már egyenjogúságról, mivel ezt az 50-es években megkaptátok.
"ha nem lennénk feministák, akkor azzal alárendeljük magunkat mindenféle férfi akaratának nagyrészt egyoldalúan és kihasználnának, főleg rosszabb esetben" - Csak akkor, ha elmebeteg férfival jössz össze, ami viszont már a saját felelősséged. Ellenkező esetben nagyon kényelmes és békés életed lesz alárendelt helyzetben.
"értelmetlen vita veled, nem lesz jobb és folytatva soha nem lesz vége, ezért lezártam" - Mondja az, aki úgy tesz, mintha nem írtam volna minden állítására értelmes ellenérvet...
Nincs semmi hazug mantra, hanem az igazság és nem kaptunk meg minden jogot, ennyi. Na ott van a kutya elásva, elárultad bizony, hogy nincs teljes egyenjogúság mindenben, idézem is, hogy mire értem, ezt írtad:
"békés életed lesz alárendelt helyzetben"
Ott van az "alárendelt helyzetben" tőled, ami nagyon is egyáltalán nem egyenjogúság! És nem volt semmilyen igaz, se értelmes ellenérved. Ennyi, lezártam!
Gratulálok, sikerült kiragadnod egy részt és félreértelmezned mindent. Nem arról van szó, hogy jelenleg alárendelt helyzetben vagytok, hanem arról, hogy ha abban lennétek, boldogabbak lehetnétek. Ahogy már számtalanszor leírtam, az 50-es évek óta min. annyi jogotok van, mint bármelyik férfinak, ill. egy ideje már jóval több.
Ezen az elven alapozva lehet a férfiak is boldogabbak lennének, ha alárendeltek lennének. 🤔
Annyi elégedetlen férfi van mostanában, de ha alá lennének rendelve egy nőnek, biztos minden bajuk megoldódna.
Ez nem így működik. A férfi az alapvető adottságai által vezetői szerepre lett tervezve, a nő pedig követői szerepre. A férfiak ma pont azért szenvednek, mert a hatalom minden erejével a nőket támogatja, őket pedig a háttérbe próbálja szorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!