Mi a véleményetek a Barbie filmről?
Érdemes megnézni? Nálatok is mindenki full rózsaszínben megy az előadásra?
Kérem, hogy spoilermentesen nyilvánítsatok véleményt!
Már mindent megcáfoltam ebből, nem írom le sokadszor is ugyanazt. Gondolj, amit akarsz az álomvilágodban.
Nincs olyan, hogy "jó feminista". Aki feminista, az álomvilágban él, mert azt hiszi, hogy a nők még mindig el vannak nyomva, miközben az 1950-es évek óta már az egész világ körülöttük forog és nincs olyan területe az életnek, ahol ne lenne könnyebb nekik. De ezt te is jól tudod, ha egyszer nő vagy...
Qurva vagy r1banc. A választás a tiéd.
Már mondtam, hogy nem "keverek" semmit, minden feminista agya át van mosva, ennyi.
"Csak mert néhány dologban van már egyenjogúság a nők felé, nem azt jelenti, hogy mindenben van már." - Csak néhány dologban van egyenjogúság, mert a nők minden más téren előnyt élveznek.
"Na de mit várok tőled, aki gyerekes módon itt vitatkozik undorítóan egy másik illetővel rajtam kívül, eléggé szánalmas és nevetséges" - Nem annyira, mint ti, akik bármiféle konkrét érv nélkül ugatjátok a bemagolt femikomcsi propagandát...
"Én részemről lezártam, nem beszélek itt tovább, nincs sok értelme, kész!" - Jaja, csak rinyálj és menekülj, abban nagyon jók vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!