Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Barbie...

Mi a véleményetek a Barbie filmről?

Figyelt kérdés

Érdemes megnézni? Nálatok is mindenki full rózsaszínben megy az előadásra?

Kérem, hogy spoilermentesen nyilvánítsatok véleményt!

2023. júl. 23. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 he84 ***** válasza:
70%
Nem kéne ennyire védened magatokat férfiakat, amikor sajnos igenis az esetek 80%-ban igaz az, hogy általában a férfiak nyomják el a nőket és zaklatják őket így-úgy többféle módon, még akkor is, ha szerencsére nem minden férfi ilyen. Arról meg mi nők nem tehetünk, hogy a kevesebb férfi zaklatás miatt a férfiak nem akarnak, nem mernek fellépni, de a nők közül többen igen. Miért, talán csendben tűrjünk szenvedve, elfojtva minden rosszat? Hát nem, mi legalább merünk jobban panaszkodni, sírni, de jó néhány férfi még ezt se meri megtenni a régi rossz nevelés miatt sajnos. Pedig pont attól erősebb valaki (nemtől függetlenül is), ha mer sírni, ha fel meri vállalni, amit érez és ami zavarja, főleg ha rendszeresen bántják és nem csak tűri félve szenvedve. Már megmondtam, a feminizmus jó értelemben egyenjogokat ad a nőknek, nem pedig többletjogot. Talán neked, mint férfinak nem tetszik az egyenjogúság, mert néhány nő visszaél vele, hát sajnálom, ettől még sok normális nő nem élnek vele vissza soha, köztük én se. És nem ritka kivétel vagyok, hanem jó néhány nő ilyen, hogy csakis egyenjogot szeretne, ez a feminizmus, amiről meg te beszélsz, az a femináci, ne keverd őket. Az meg nem mítosz, hanem igenis valós, hogy több munkában a nők ugyanazért kevesebb fizetést kapnak, édeasnyám is tapasztalta ezt régebben bizonyos munkahelyen. Pedig itt ugyanarról és ugyanannyiról van szó, értsd jól most már és főleg irodai munkáról, meg hasonlókról is. Akkor is így van, ha nem hiszed. Nem az számít, hogy gyenge példák voltak-e, a lényeg az, hogy valósan létező példák ezek is.
2023. okt. 4. 00:12
 62/83 Kroms ***** válasza:
0%

Már mindent megcáfoltam ebből, nem írom le sokadszor is ugyanazt. Gondolj, amit akarsz az álomvilágodban.

2023. okt. 4. 00:16
 63/83 he84 ***** válasza:
57%
Nincs ebben semmilyen álomvilág, inkább te látod túlzottan tévesen a dolgokat és kevered is. De azért igazán "köszi", hogy édesanyám valós példája esete is álomvilág,... Hát nem az és a többi se az. Csak nem bírod elfogadni, avagy félreértelmezed az egyenjogúságot többletnek a normális feministáknál is, akik nem feminácik (a rosszak, akikről te beszéltél).
2023. okt. 4. 00:31
 64/83 Kroms ***** válasza:
0%

Nincs olyan, hogy "jó feminista". Aki feminista, az álomvilágban él, mert azt hiszi, hogy a nők még mindig el vannak nyomva, miközben az 1950-es évek óta már az egész világ körülöttük forog és nincs olyan területe az életnek, ahol ne lenne könnyebb nekik. De ezt te is jól tudod, ha egyszer nő vagy...

2023. okt. 5. 20:32
 65/83 anonim ***** válasza:
69%
Kroms, babygirl, you are so delulu.
2023. okt. 5. 21:39
 66/83 Kroms ***** válasza:
0%

Cringe...

2023. okt. 5. 21:49
 67/83 anonim ***** válasza:
69%
Hát, képzeld én mit érzek, amikor olvasom a válaszaid, babygirl.
2023. okt. 5. 23:01
 68/83 Kroms ***** válasza:
0%

Qurva vagy r1banc. A választás a tiéd.

2023. okt. 7. 01:42
 69/83 he84 ***** válasza:
35%
De igenis a feministák nagyobbik része jó, én is az vagyok. Már mondtam, kevered a feminácikkal, ők a rosszak és nem mi feministák, na meg férfi feministák is léteznek, a barátom is az. Ettől még nem küzdünk nők ügyében nap mint nap, nem csak erről szól ez. Csak mert néhány dologban van már egyenjogúság a nők felé, nem azt jelenti, hogy mindenben van már. Na de mit várok tőled, aki gyerekes módon itt vitatkozik undorítóan egy másik illetővel rajtam kívül, eléggé szánalmas és nevetséges,... Az ilyen undorító káromkodók gyerekes illetők inkább menjenek a csudába! Én részemről lezártam, nem beszélek itt tovább, nincs sok értelme, kész!
2023. okt. 8. 21:49
 70/83 Kroms ***** válasza:
0%

Már mondtam, hogy nem "keverek" semmit, minden feminista agya át van mosva, ennyi.

"Csak mert néhány dologban van már egyenjogúság a nők felé, nem azt jelenti, hogy mindenben van már." - Csak néhány dologban van egyenjogúság, mert a nők minden más téren előnyt élveznek.

"Na de mit várok tőled, aki gyerekes módon itt vitatkozik undorítóan egy másik illetővel rajtam kívül, eléggé szánalmas és nevetséges" - Nem annyira, mint ti, akik bármiféle konkrét érv nélkül ugatjátok a bemagolt femikomcsi propagandát...

"Én részemről lezártam, nem beszélek itt tovább, nincs sok értelme, kész!" - Jaja, csak rinyálj és menekülj, abban nagyon jók vagytok.

2023. okt. 9. 00:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!