Miért nem akarja senki se megnézni egyik ismerősöm se a közelgő Barbie filmet velem?
Figyelt kérdés
Mindenkit akit megkérdeztem azt mondta, hogy ő biztosan nem fogja megnézni, mert túl rózsaszín és nem érdekli őket.#barbiefilm
2023. júl. 5. 14:14
1/11 anonim válasza:
Elmondtak miert nem akarjak .mert tul rozsaszin.
Szerintem is az es ugy ahogy van az egesz film pocsek
4/11 anonim válasza:
A toxikus maszkulinitás miatt valószínűleg.
5/11 anonim válasza:
Gyakorlatilag megválaszolod a saját kérdésed. Akkor meg?
A magam részéről azért nem fogom, mert nem nézek meg semmit, amit hype-olnak.
6/11 harebell válasza:
"mert túl rózsaszín és nem érdekli őket"
Hát ezért 🤷♀️ a "túl rózsaszín" nyilván egyéni ízlés kérdése, de ugye itt az ő ízlésük a döntő. Én se nézek moziban olyan filmet, ami nem érdekel.
7/11 anonim válasza:
Miért nem nézed meg egyedül? Nem ciki az, ha úgyis a film a lényeg!
8/11 anonim válasza:
Tehát megmondták, hogy nem akarnak elmenni mert nem érdekli őket, és te mégis tőlünk kérdezed , hogy miért nem akarnak elmenni megnézni.
Úgy gondolod, hogy hazudnak? Vagy mi értelme van ennek a kérdésnek?
9/11 anonim válasza:
A rendezője Greta Gerwig.
Jah.
Túl rózsaszín...
10/11 anonim válasza:
#9, nem csak miatta, a Barbie-világ alapból rózsaszín, amióta 1959-ben az egészet kitalálta a Mattel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!