Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van az új Flash (DC) filmben...

Van az új Flash (DC) filmben bármilyen lmbtq utalás?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert alapvetően szeretem a szuperhős filmeket, de nem akarok semmi lmbtq-akármit a pénzemmel támogatni.

Tehát arra vonatkozik a kérdésem, hogy pl. van-e homoszexuális szereplő, vagy bármilyen normálistól (heteró) eltérő szexuális irányultságú karakter a filmben?

Soha nem akarok ilyen filmekre pénzt kiadni, az Örökkévalóktól is okádni tudtam volna.

Bocsánatot kérek, ha ez valakinek az érzékenységét zavarja, de az én érzékenységemet meg az lmbtq piszkálja.

Nagyon megköszönöm, ha valaki (aki már látta) ennyit spoilerezne nekem.

2023. jún. 19. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#9, Én is tudom, hogy úgy él, mintha a GTA-ban lenne, de szerintem a kérdezőt az LMBTQ része jobban érdekli a dolognak.
2023. jún. 20. 10:32
 12/18 NTBS ***** válasza:
0%

Sajnos van.

Nem tudom mi értelme van.

2023. jún. 20. 11:04
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
a filmben a két Barry egymással szexel, az b*zis vagy csak maszturbálás?
2023. jún. 20. 13:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, aki egy kicsit is otthon mozog a DC/Marvel univerzumokban, az pontosan tudja a képregényekből, eredeti sorozatokból, hogy melyik szereplőnek milyen a szexualitása/nemi identitása.
2023. jún. 21. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Közveszélyes Ezra Millert eleve nem támogatom, pedig dc fan vagyok. Ezért meg se nézem."

Őt már nem tudod támogatni, mert már rég megkapta a pénzét.

2023. jún. 21. 16:55
 16/18 harminezer oxigén ***** válasza:
89%

#kérdező

mivel flash igen nagy sebességgel közlekedik atmoszférikus környezetben (értsd: nem vàkumban) a közeg (légkör) okozta súrlódàstól igen hamar, igen csak nagymértékben "bemelegszik".

a kérdésedből adódóan a "bemelegedés" mélyen érinti lelki vilàgod, ezért a film megtekintését nem ajànlom

Niki

2023. jún. 21. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
A film rendben van. Azonban a címszereplő magánélete lehet számodra kritikus. Emiatt én sem nézném meg. De ez a film nem csak róla szól, nem csak az ő munkája. Sok másik ember is dolgozott még ezen. Ráadásul Keaton batmanjét utoljára láttuk. Emiatt érdemes megnézni, mindenképp ha gyerekként ismerted.
2023. jún. 28. 07:09
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Gyere ide báttya, megfertőzlek.
2023. jún. 30. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!