Van bármilyen lehetőség, módszer arra, hogy a Szép kártyámról átrakjam/ átutaljam a rajta lévő pénzt a bankkártyámra?
Annyi a lényeg, hogy már rengeteg pénz összegyűlt a Szép kártyámon, mert ugye nem nagyon tudom mire használni és ezért szeretném átrakni róla a pénzt a bankkártyámra, ha van rá valamilyen (lehetőleg legális) mód.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Legális nincs.
Illegális is csak elméletileg. Eladhatnád valakinek, de ugye az a valaki sem tudja felhasználni.
Ha üdüléses, akkor add oda ismerősnek aki utazni megy vagy szállásra. Amit lefogyaszt róla azt odaadná kp-ban.
Nekem is nagyon sok van a szép kártyámon de el is koptatom, mert élelmiszer boltokban elfogadják.
Azt, hogy nem tudod elkölteni róla, eléggé furcsállom.
Ahol csak tudok, SZÉP-kártyával fizetek. Gyerekem sportfelszereléseit rendszeresen a kártyával fizetem ki. Van húsbolt, ahol elfogadják. Anyámnak rendszeresen így töltöm fel a fagyasztóját. Családi ünnepekkor a hústálakat ezzel fizetem ki a vendéglőnek. Standbelépőt, stb.
Semmi ilyesmire lehetőséged sincs?
Én se szoktam érteni, hogy nem lehet elkölteni a SZÉP kártyáról a pénzt.
Utolsó! A szállás zsebbel egy csomó olyan étteremben fizethetsz a kajáért, aki egyébként szállást is adna.
Én szoktam ilyen étteremből menüt rendelni, házhoz is szállítanak.
Na most rákerestem az én városomban, hogy SZÉP kártya szállás zsebbel hol lehet fizetni, hát még magam is meglepődtem, olyan sok helyen: (46) például:
- Nyírerdő Zrt. (fa alapanyag, vadászattal kapcsolatos "termékek", stb...)
- számos étterem, ami most is üzemel, nyilván elvitelre, vagy házhozszállítással.
Mellesleg meghosszabbítják a költségmentességét a rajta lévő összegnek. a helyzetre tekintettel
2-es: Nem minden élelmiszer boltban fogadják el sajnos... pl mi sem fogadjuk el (CBA Prímában odlgozom).
Köszönöm a válaszokat. Akkor majd megpróbálom elkölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!