Mi volt életed legrosszabb és legjobb filmje?
Szerintem Star Wars 8-9 fixen pályázhat a legrosszabbra.(csak, mert elszúrta az univerzumot)
Legjobbra mehet a Kill Bill 1-2, a Star Wars Revenge of the Sith, Gyűrűk Ura Király Visszatért, meg mehet egy tragikusabb mondjuk az Atomcsapda az eléggé olyan kategória.
Legrosszabb: Avatar.
Legjobb. Kill Bill, Sebhelyesarcú, Mielőtt meghaltam, Nehéz idők, Star wars I-VI, és még sokan mások. Sajnos rossz film sokkal több van mint jó film.
Legrosszabb: rossz filmre konkrétra nem emlékszem, szóval az talán nem volt, de számomra idegőrlő mese: Terhelt Terkel.
Legjobb: Kocka 2- Hiperkocka.
:):)
Legjobb: Flash Gordon
Legrosszabb: nem tudom a címét, valami német film volt, amiben egy gusztustalan, szexmániás csaj borotválkozás közben megvágta a hátsó lyukák, kórházba került, aztán nem is néztem tovább, teljesen beteg film volt.
Legjobb: Vissza a gyökerekhez
Legrosszabb: Hosszú Katinka dokumentumfilm (szeretem őt, csak a film bena lett szerintem)
Az egyik legjobb az, amit hullafáradtan véletlenül találtam a tévében és épp akkor kezdődött, és nem néztem utána, hogy mi az, azt se tudtam, milyen típusú film lesz, azt se tudtam, milyen hosszú lesz, de baromira jólesett akkor, olyan hullafáradtan!
Na, megvan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!