Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt életed legrosszabb és...

Mi volt életed legrosszabb és legjobb filmje?

Figyelt kérdés

2023. márc. 29. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik volt a legrosszabb. De azt igen hogy számomra a legjobb a Mel Gibson által rendezett Fegyvertelen katona című film.
2023. márc. 29. 19:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Star Wars 8-9 fixen pályázhat a legrosszabbra.(csak, mert elszúrta az univerzumot)

Legjobbra mehet a Kill Bill 1-2, a Star Wars Revenge of the Sith, Gyűrűk Ura Király Visszatért, meg mehet egy tragikusabb mondjuk az Atomcsapda az eléggé olyan kategória.

2023. márc. 29. 19:41
 3/14 anonim válasza:
80%

Legrosszabb: Avatar.

Legjobb. Kill Bill, Sebhelyesarcú, Mielőtt meghaltam, Nehéz idők, Star wars I-VI, és még sokan mások. Sajnos rossz film sokkal több van mint jó film.

2023. márc. 29. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb: rossz filmre konkrétra nem emlékszem, szóval az talán nem volt, de számomra idegőrlő mese: Terhelt Terkel.

Legjobb: Kocka 2- Hiperkocka.

:):)

2023. márc. 29. 19:58
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Legrosszabb a Kill Bill, legjobbat nem tudom
2023. márc. 29. 21:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A legemlékezetesebb és legjobb mozifilm számomra az Avatar volt. A legrosszabbra nem emlékszem, talán az Igazság ligája, az egy trágya.
2023. márc. 29. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb: Flash Gordon

Legrosszabb: nem tudom a címét, valami német film volt, amiben egy gusztustalan, szexmániás csaj borotválkozás közben megvágta a hátsó lyukák, kórházba került, aztán nem is néztem tovább, teljesen beteg film volt.

2023. márc. 29. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb: Vissza a gyökerekhez

Legrosszabb: Hosszú Katinka dokumentumfilm (szeretem őt, csak a film bena lett szerintem)

2023. márc. 30. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
4.vagyok, eszembe jutott ma mégegy film , na, ami rossz film volt, és végignéztem, az nekem az Alkonyat első része. Unalmas volt nekem a számomra sajnos. :S:S333333
2023. márc. 30. 19:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legjobb az, amit hullafáradtan véletlenül találtam a tévében és épp akkor kezdődött, és nem néztem utána, hogy mi az, azt se tudtam, milyen típusú film lesz, azt se tudtam, milyen hosszú lesz, de baromira jólesett akkor, olyan hullafáradtan!

Na, megvan:

https://www.youtube.com/watch?v=Sc1bMkd1ims

2023. márc. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!