Kitől lehetne kérdezni a Szólíts a neved filmről?
Nem tudtam megnézni a filmet, mert túlságosan is megérintett. Nő vagyok. De állítólag mindannyian egy skálán vagyunk a homo és a heteroszexualitás között. S ebben sok igazságot vélek felfedezni.
Csak egyszerű kérdéseim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban.
Miért ez a címe? Miért nevezik egymást a másik nevén? Miért ment el az a sokkal okosabb és nagyobb férfi? miért?
Nagyon nagyon nagyon
szeretek olvasni. De amióta Londonban élek egy könyvet sem tudtam elolvasni.
MIELŐTT kérdeznéd 7 éve.
Jól el tudok beszélgetni magammal.
Introvertált vagyok.
#2 vagyok. Szerintem nézd meg a filmet mielőtt elolvasod ezt a kommentet mert spoilereket tartalmaz!!!!
SPOILER!!!!!!
Ezért ez a címe mert a történet folyamán egymást a saját nevükken fogják nevezni.
Azért nevezik egymást a saját nevükken mert ez Oliver ötlete volt aki sok filozofikus könyveket olvas. És az egyikben (ami asszem a filmben is benne van) abba van egy olyan rész ahol arról beszélnek, hogy 2 ember annyira össze illik, hogy mielőtt megszülettek egy teremtmény voltak. Így azzal, hogy egymást ezekkel a nevekkel szólítják egyesülnek valamilyen szinten. De sokan azt is mondják, hogy azért mondta ezt Oliver Elionak mert azt akarta, hogy Elio ugyanúgy szeresse a saját magát amennyire őt szereti. De nekem az előző dolog jobban tetszik mert romantikusabb.
Azért ment el Oliver mert csak egy nyarat töltőt együtt Elio családjával mivel ez nyári munkája volt Olaszországban, Oliver nyár végén vissza megy amerikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!