Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ebbe a kategóriába való a kérdés, de csak itt tudok bi/meleg férfiakat kérdezni: Komoly kapcsolatot keresők! Betegség miatti sminktetoválás mennyire elfogadható egy srácon nektek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 23:29
1/9 anonim válasza:
Szerintem a betegséget nem kell szégyellni. Minek rejtegetni? A sminktetiválások meg a legritkább esetben látszanak természetesnek.
2/9 A kérdező kommentje:
ez nem ilyen egszerű, mert az önértékelésnek sokat számit, ha mindened megvan, mikor tükörbe nézel, még ha rajzolt is
2020. ápr. 25. 00:01
4/9 anonim válasza:
Ha szemöldökről van szó akkor nekem egyáltalán nem számítana hogy van-e egy srácnak, szerintem kifejezetten jól kinézni is lehet nélküle. Bevallom nekem jobban bejönne egy szemöldök nélküli pasi mint egy sminktetoválásos. De ez természetesen a te döntésed.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 megkerülted a konkrét választ...
ha valakinek van, akkor az mennyire gáz, vagy kizáró ok
2020. ápr. 25. 00:45
6/9 anonim válasza:
Egybe számít hogy nézel ki, nem az hogy van-e sminktetoválásod. Ha ízléses és harmonizál a külsőddel akkor okés, ha eltúlzott akkor nem okés.
7/9 A kérdező kommentje:
olyan, mint az eredeti volt, mielőtt elvesztettem
2020. ápr. 25. 01:40
9/9 anonim válasza:
Ha hasonlít az eredetire akkor szerintem semmi probléma vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!