Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan, aki még nyitott az...

Van olyan, aki még nyitott az új Harry Potteres fanfictionökre?

Figyelt kérdés
Csak mert szeretnék írni - egy, a Harry Potter univerzumában játszódó - fanfic-et, és szeretném tudni, hogy az embereket érdekli még az ilyen, hogy van e egyáltalán értelme írni.

2023. márc. 2. 17:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ezt kezdtem el, ha érdekel valakit:

[link]

Nem HP, de ha befejeztem, akkor Harry Potteres következik.

2023. márc. 3. 05:28
 22/27 A kérdező kommentje:

9-es

Elkezdtem dolgozni rajta (Az utolsó horcrux címmel). Légyszi olvasd el a rövid leírást, illetve az első oldalt, de az csak egy bevezető. Abból kiderül, hogy érdekel e. A sztorit nem sokára publikálom. Ha esetleg írnál rá kommentet, azt külön megköszönöm! :)

[link]

2023. márc. 24. 20:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Én meglesem majd 🤗
2023. márc. 24. 21:00
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen előre is!
2023. márc. 24. 21:10
 25/27 anonim ***** válasza:
51%

Elolvastam a bevezetőjét és eddig igéretes! 🤩

Nagyon tetszik, hogy nem a Roxfortban játszódik, hanem vetted a bátprságot és teremtettél egy új sulit(ami bár erősen hasonlít, mégse a Roxfort). Továbbá a fogalmazásod is... Egyszerűen szimpatikus az egész. Letisztult, értelmezhető, észre sem veszem és már a végére is érek. Kíváncsi vagyok, hogyan fogod majd élesben vezetni a sztorivonalat. Várom majd a folytatást. Eddig nagyon megkapott!

2023. márc. 28. 18:14
 26/27 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel hallom. Nagyon köszönöm! Jól esik olvasni ilyeneket. Bár már van fent egy irományom, (A véres árny) ott is dícsérték ahogy fogalmazok, mégis félve kezdek neki. Még sok részletet ki kell dolgoznom a fejemben, hogy a fő szálon kívül részletesebb körítés is legyen, ami élvezhetőbbé teszi az egészet.
2023. márc. 29. 17:41
 27/27 A kérdező kommentje:

Na, vettem a bátorságot, bár még nagyon az elején vagyok, a cselekmény kezd kibontakozni, de még korántsem vettem fel a fő szálat. Első szándékom az volt, hogy megismertessem a főszereplőket. Van egy bevezető, illetve most a 2. fejezet felénél járok. Nagyon örülnék, ha valaki valamilyen kritikával illetné, legyen az pozitív, vagy negatív.

[link]

2023. ápr. 15. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!