Van olyan, aki még nyitott az új Harry Potteres fanfictionökre?
Ezt kezdtem el, ha érdekel valakit:
Nem HP, de ha befejeztem, akkor Harry Potteres következik.
9-es
Elkezdtem dolgozni rajta (Az utolsó horcrux címmel). Légyszi olvasd el a rövid leírást, illetve az első oldalt, de az csak egy bevezető. Abból kiderül, hogy érdekel e. A sztorit nem sokára publikálom. Ha esetleg írnál rá kommentet, azt külön megköszönöm! :)
Elolvastam a bevezetőjét és eddig igéretes! 🤩
Nagyon tetszik, hogy nem a Roxfortban játszódik, hanem vetted a bátprságot és teremtettél egy új sulit(ami bár erősen hasonlít, mégse a Roxfort). Továbbá a fogalmazásod is... Egyszerűen szimpatikus az egész. Letisztult, értelmezhető, észre sem veszem és már a végére is érek. Kíváncsi vagyok, hogyan fogod majd élesben vezetni a sztorivonalat. Várom majd a folytatást. Eddig nagyon megkapott!
Na, vettem a bátorságot, bár még nagyon az elején vagyok, a cselekmény kezd kibontakozni, de még korántsem vettem fel a fő szálat. Első szándékom az volt, hogy megismertessem a főszereplőket. Van egy bevezető, illetve most a 2. fejezet felénél járok. Nagyon örülnék, ha valaki valamilyen kritikával illetné, legyen az pozitív, vagy negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!