Van olyan, aki még nyitott az új Harry Potteres fanfictionökre?
10. Bajban vagyok, mint író. Sosem tudom meghatározni milyen személyként írjak, így lenne ezernyi ötletem, de nem tudom őket megvalósítani..
Igényesen, választékosan beszélek és írok is. De sajnos ez baromira hátráltat..
11, hogy érted, hogy milyen személyként?
Én írtam már pár tucat erotikus történetet, szokták szeretni akiknek írom:D De szerintem túl hosszúak, az egykezes irodalomban nem kell világot építeni:D
Abszolút van rá kereslet! :D
Úgyhogy csapj bele és majd küld ide nekünk a linket is
Én wattpados vagyok, azt használom, ott olvasok és elég ránézned... Tele van az is hp ff-ekkel... Amik a mai napig keresettek, mai napig frissítik és olvassák is őket bőven, úgyhogy rajta! Máskülönben pedig ne agyalj annyit, hogy "most vajon szeretnék-e ezt vagy sem", inkább írd meg aztán publikáld és majd kiderül. Ha te jól szórakozol közben és szívesen csinálod... Azza már remek munkát végeztél. A többit pedig hagyd az olvasókra és pls! Linkeld majd be, ha elkezdted! ❤️
14es vagyok... Még mindig :)
A wattpaddal nekem csak egyetlen egy poblémám van... Telón van rajta és csomószor reklámos. Egyedül csak ennyi. Máskülönben zseniális. Áttekinthető, könnyen kezelhető... Le is tudsz tölteni két könyvet, hogy offline, net nélkül is olvashasd őket(sajna max kettőt csak)... Saját könyvtárad van... Kontrolálni tudsz mindent. Rendezni. Vannak ilyen plusz, személyreszabások is. Betűtípus, betűméret... Szín... És linket és képeket is simán enged... Ha pedig íróként használod, úgy is remekel szerintem. Bár azért nem árt, ha van egy google doksi, biztonsági másolat róla, a biztonság kedvéért... Elvileg folyamatosan dolgoznak az updateken, most például a kommentszekción dolgoznak... A wattinál lehet kommentelni is. Mo djuk biztosan másoknál is, de nagyon nem hasznaltam eddig mas ilyen lapot. Na mindegy. Alényeg, hogy szerintem nagyon menő, hogy már tudsz ilyen "matricákkal" reagálni a kijelölt bekezdésre, meg tudod lájkolni a kommenteket és válaszolni rájuk. Én nagyon ajánlom, tényleg. Bár mindenkinek más az ízvilága. Azért próbáld ki és nagyon sok sikert! Drukkolok neked! 🤞❤️
Még mindig 14 :D
Najó. Mégis van még egy negatívum. Bár szerintem ez mindenhol ott van. A watti sajnos belefutott abba, hogy tele van csomó ilyen irománytalan irománnyal. Amikkel nincs is baj, csak... Egyszerűen nem illenek oda. Ezek álltalában nonszensz, rondán és félvárról vett írások és mind 16+ tartalom megjelenítéséről szól. Amivel "annyira" nem is lenne baj. Tehát még el is mehet egy erotikus, jól és rendesen megírt mű, de mikor se fülesefarka és csak tolja a nagy szavakat, a cselekménytelen cselekményeket és mind ugyanaz... És ezektől csepeg a wattpad. Tele van velük. Bár ha ügyes vagy, néha ki tudod őket kerülni
És még mindig én(14)... Sr nagyon belelendültem, ha már itt vagyok
Nem olvastam el az eddigi kommenteket, mert lusta voltam hozzá, szóval ha valamit már valaki leírt előttem... Csak semmis, okis? :)
És tényleg sok-sok-sok sikert az íráshoz és kérjük majd a linket! ❤️
Sokan le fogtok pontozni most, és vállalom is, de azért itt a véleményem.
Te is tisztában vagy vele, hogy írtak már trilliárd ilyet, kb a végletekig ki van vesézve a téma, tekintve, hogy a legnépszerűbb univerzum.
A másik dolog, hogy ficet írsz, én is írtam, nem gond. Ezzel elfogadod, hogy csak saját magadat fejleszted vele (írásban, szóhasználat, gondolatok megfogalmazása), egyéb, és esetleg másoknak is tetszeni fog. Lehet rákattint 100ezer ember, népszerű lesz az olvasmányod, mert sok a fan.
Ez mind szép és jó, de hiába fogod írni 6 hónapig, a vége ugyanaz lesz. Ott állsz egy kézirattal, amit feltöltöttél Wattpadre, AO3-ra, tudom is én hová, de annyi. Örülsz, hogy lekötötted magadat, ismeretlenek odajártak és megdicsértek, és ennyivel maradsz. Kiadni meg se próbálhatod, főleg ha felhasználod a szereplőket, de csak ha már az univerzumot használod, az is plágium. Ott maradsz a műveddel, ami annyit is ért, mert keresni nem fogsz vele semmit se. (Jaj de jó, hogy kaptam 1500 csillagot és minden fejezetnél 30-an írtak pozitívumot, ez az! - Ezt kb én is átéltem, aztán pedig a nagy ürességérzet következik. Mert ez elmúlik, mivel rájösz, hogy ugyanezt már trilliárdszor megismételték előtted, és meg fogják utánad, mivel fic, és annyi volt.)
Lehet azzal jönni, hogy nem elvesztegetett idő, hisz sokaknak tetszett, fejlődtem. De ha már írni akarsz, és van ötleted... az én meglátásom az, miért nem kezdesz egy eredeti irományt? Fejlődni abban is tudsz, és tudod hogy a sajátod, a te érdemed, nem másoltál karaktereket, univerzumot. Sokkal jobb érzés, és ki tudja, a kezdeti nehézségek után, egyszer annyira tökélyre fejleszted, hogy sikerül kiadni és felkapják.
Szóval, a kérdésre válaszolva, mivel Harry Pottert írtál, láthatod, hogy sokan nyitottak, de legbelül tudod, hogy... igen, tudod. Amit csinálsz, az nem eredeti, semmit nem érsz el vele, ráadásul lerágott csontról beszélünk. Ha ezek ellenére is szeretnéd, hajrá! Senki nem tart vissza. Írd, töltsd fel, jöhet a Wattpad népszerűség, kommentzivatar... (Amit Wattpadon vagy más helyen megjelenítesz, abból hivatalosan nem lehet már könyv, akkor se, ha nem ficről van szó, ezt minden kiadó megemlíti. Nagyon kivételes esetekben, százmilliós nézettségű, angol műveknél beszélünk arról, hogy kiadták könyvben és megfilmesítették. Szóval, ha Wattpad közösség számára írsz, akkor a Wattpad közösségben is maradsz.)
Nos, ahogy azt már leírtam, találtam ki egy új sztorit és azt írnám le először. Kicsit hosszú, de remélem enged annyit írni az oldal. Tény, hogy lerágott csont a HP univerzum, de hidd el, tudnék olyat kitalálni, amit más még nem írt le. Belinkelhetem majd, de az még odébb lesz. Le akarom írni előtte a saját, kitalált sztorimat.
Mindenkinek köszönöm a biztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!