Miért van az, hogy a TV-ben a filmelőzetesekben, olyan részt ragadnak ki, ahol egy nő eltorzult arccal, óriásira nyitott szájjal, torka szakadtából ordít?
Figyelt kérdés
Valakinek ez bejön? Vagy csak én vagyok olyan, hogy ez olyan mértékben taszít, és zavar, hogy már nem is nézem azt a csatornát, mert már szinte azt lestem, mikor szakítják meg az egyébként kedvenc filmjeimet és jön ez az ordítás, amikor is gyorsan ki kell nyomnom. Ezen a héten már szinte egy percben három filmből vett részlet ez az ordítás volt. Úgyhogy sajnos lemondok ezekről a sorozatokról, erről a csatornáról.2020. máj. 8. 01:21
3/3 A kérdező kommentje:
A jockey csatorna, és a Derrick-et, meg valami két másik sorozatot reklámoznak ezzel, hogy ordít egy-egy nő. Borzalom, de épp leszoktam erről a csatornáról, emiatt.
2020. máj. 8. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!