Miért árulnak el mindent a filmelőzetesekben?
Figyelt kérdés
2 percbe szó szerint bezsúfolják némelyik film egész tartalmát. Kiragadják a leghumorosabb részeket, így élvezhetetlen a film, amikor megnézem. Sokszor már emiatt nem is vagyok kíváncsi a filmre.
Magamtól nem néznék trailert, de amikor a moziban vagyok, az előzeteseknél rám kényszerítik, hogy megnézzem, pedig ha nem látnám mi lesz benne, szívesebben megnézném a filmet, így viszont elmegy tőle a kedvem. Mire jó ez?
2019. jún. 21. 11:47
1/3 anonim válasza:
Arra jó, hogy a paraszt kifizesse a jegyet. Minden más le van tojva, lényegtelen. Csinálnak egy 2 perces filmet, majd tesznek rá egy 2 órás semmilyen körítést.
2/3 anonim válasza:
Mert ennyit érnek a mai filmek. Gyenge sztori, amit 2 percben el lehet mondani, a többi cgi meg balpha$zkodás.
3/3 anonim válasza:
Nézd meg később, Szirmai a jégvarázst nagyon elspoilerete de mivel a filmet 2 hónappal később láttam az élmény teljes volt torrent RuLeZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!