Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A 'Scooby Doo, merre vagy?/...

A 'Scooby Doo, merre vagy?/ Scooby Doo, Where are you?" először mikortól ment magyar szinkronosan?

Figyelt kérdés

Ti hány évesek vagytok,és néztétek már szinkronosan a mesét? Mennyi idősen nézhettétek kábé? Vagy, ha születési évet írtok, az is lehet jó; meg inkább ahhoz még életkort is. Vagy nemtom, amit akartok írni ide-kapcsolódóan.

Én '92-es vagyok, szerintem néztem már 4évesen is.

Cartoon Network-ünk is mindigis volt. Még ez is lehet pl szempont, hogy kinek volt, meg kinek nem volt Cartoon Network-je; de pl a barátaitól pl mondjuk hallotta, hogy van az a sorozat, vagy ilyesmi. :):)

Amúgy, az ihlette a kérdést,hogy van egy nálam 10 évvel idősebb pasi, aki tetszik; de már egy ideje nem beszéltünk; nem akarom most ezzel zargatni. :):) Csak, kíváncsi vagyok; hogy ez közös volt-e a mi életünkben. :):) Mert a Scooby Doo az tök jó, és ha közös pont, az is tök jó. :):) :) [A sztorimra most nem térnék ki; csak megható lenne, ha pl ez a mese neki is sokat jelent. :):) ]

2023. febr. 17. 22:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hámori Eszter

Talmács Márta

Kisfalvi Krisztina

-szerintem utóbbi kettő ők később voltak Diánák, mint Hámori Eszter, szóval szerintem, Hámori Eszter volt az első magyar Diána-hang. Ja nem!! Várjunk!! Most nézem, hogyha ugyanakkor szinkronizálta volna; amikor kijött, akkor kb 10 éves lett volna; de akkor ez szóval később lett szinkronizálva magyarra. [Itt még zárójelben itt hagyom azért, amiket találtam:):)

de szóval, Hámori Eszter munkásságánál iszdb-n

Scooby-Doo Hollywoodba megy (Scooby-Doo Goes Hollywood) [1979] - r.: Ray Patterson

1. magyar változat (szinkron)

3. Daphne (hangja) - Heather North

[link]

Szóval szerintem ezt már '79-ben is szinkronizálta]

2023. febr. 18. 12:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Jó, de, azér' köszi a 8-as kommentet is. ♥ :):)
2023. febr. 18. 12:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Na jó:D:D:D Most már elhiszem. :):)

Scooby-Doo, merre vagy? Vass Gábor 1969–1970 Magyar sugárzás: 2002. május 11. – 2002. augusztus 3.

TV2

Cartoon Network

Boomerang

Akkor ezek szerint apró koromban angolul néztük. :):) :) :):)

(Sorozatok

Az alábbi táblázatban a magyar címekkel ellátott sorozatoknak magyar változatuk is készül(t), az eredeti címekkel feltüntetettek, megcsillagozottak pedig nem jelentek még meg magyarul. Az eredeti csatorna félkövérrel szedett.[44])

Nem néztem meg az egész Wikipédiát, de , szóval, ez is a Scooby Doo Wikipédia-oldaláról van. :):) :)

2023. febr. 18. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!