A "Scooby-Doo" sorozatok és filmek (és úgy általában véve a teljes franchise) több évtizedes sikerének mi a titka?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 12:54
1/4 anonim válasza:
Ezt ismétli folyamatosan a TV a gyerek meg előbb utóbb megszereti. Én is rengeteg olyat nézten kiskoromba amit az elején utáltam de mivel nem volt más előbb utóbb néztem azt és utána megszerettem. Meg rengeteg cuccot lehet kapni ezekkel a karakterekkel pólótól elkezdve a játékokig mindenféle vackot.
2/4 anonim válasza:
Az, hogy nyomozós, ijesztő, egyben vicces.
3/4 anonim válasza:
Szerintem már nem adják sehol egyszerűen a régi rajzfilmek úgy ahogy a régi filmek jobbak mint a mostaniak
4/4 anonim válasza:
Az hogy nagyon jo, vicces, erdekes, szeretheto karaterek vannak es ikonikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!