A 'Scooby Doo, merre vagy?/ Scooby Doo, Where are you?" először mikortól ment magyar szinkronosan?
Ti hány évesek vagytok,és néztétek már szinkronosan a mesét? Mennyi idősen nézhettétek kábé? Vagy, ha születési évet írtok, az is lehet jó; meg inkább ahhoz még életkort is. Vagy nemtom, amit akartok írni ide-kapcsolódóan.
Én '92-es vagyok, szerintem néztem már 4évesen is.
Cartoon Network-ünk is mindigis volt. Még ez is lehet pl szempont, hogy kinek volt, meg kinek nem volt Cartoon Network-je; de pl a barátaitól pl mondjuk hallotta, hogy van az a sorozat, vagy ilyesmi. :):)
Amúgy, az ihlette a kérdést,hogy van egy nálam 10 évvel idősebb pasi, aki tetszik; de már egy ideje nem beszéltünk; nem akarom most ezzel zargatni. :):) Csak, kíváncsi vagyok; hogy ez közös volt-e a mi életünkben. :):) Mert a Scooby Doo az tök jó, és ha közös pont, az is tök jó. :):) :) [A sztorimra most nem térnék ki; csak megható lenne, ha pl ez a mese neki is sokat jelent. :):) ]
Még az jutott eszembe,hogy alapból én már magyarul láttam szerintem;
angolul nem tudom, hogy ment-e itthon, Magyarországon néha,
de azt tudom, hogy időnként talán lengyelül (?) :) jött be; és akkor megnéztük azt a részt lengyelül, amit már tudtuk, hogy láttunk szinkronosan is. Vagy, nemtom, ezzel a mesével pl pont ilyen volt-e, de szóval olyan ott előfordult; hogy volt valami anomália; és akkor nálunk jött be lengyelül (szerintem muter állapította meg azt róla, és mondta nekünk, hogy az lengyel :) ) ; na, és akkor nem tudom, hogy olyankor meg pl a lengyeleknél magyarul ment? :) ♥ (mármint, a Cartoon Network :) ♥ ♥ :) )
Nah, pl itt már egy későbbi Scooby Doo-nál írja, hogy már '87-ben volt szinkron, ha jól értelmezem. :):)
(Scooby-Doo Meets the Boo Brothers) [1987] - r.: Paul Sommer, Carl Urbano - 1. magyar változat
*mert az első Scooby Doo, azt hiszem '69-ben jött ki, angolul szerintem akkor.
Szóval addig pl bőven volt idő szinkronizálni. :):)
Szóval én mindenképpen ragaszkodnék ahhoz, hogy már óvodás koromban néztem. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!