Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megnéztem a The Last Of Us...

Megnéztem a The Last Of Us első részét, nekem kifejezetten tetszett, nektek mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 23:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%
Hat lassan kar Last of usnak hivni mert egyre jobban elter.. jobb lett vna sztem ha inkabb kicsit se probalnak ugyanolyan szereploket meg storyt mert nemmegy..
2023. jan. 25. 23:31
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
18. Ha láttad a z nationt tudod hogy ugyanúgy van velük egy immunis mint itt a kis csaj. A 3.évadban meg pont ez a gombás szál van benne. Ha nem tudod miről van szó ne is szólalj meg 😘
2023. jan. 26. 21:11
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
Last of us játék egy évvel korábban jelent meg akkor a z nation a koppintás
2023. jan. 26. 21:18
 24/27 anonim ***** válasza:
78%
Azt hittem itt mindenki tisztában van vele a last of us egy játék adaptáció nem más méggagyibb sorozat koppintása
2023. jan. 26. 21:20
 25/27 anonim ***** válasza:
19%
#22/24 Na aggodj hogy a last of us elobb jott ki mint a z nation, jobb lenne kicsit utana nezni a dolgokank mielott ide hanysz valamit
2023. jan. 27. 09:50
 26/27 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az első játék is kicsit túl van értékelve. Azt megvallom viszont, hogy Joel is Ellie dinamikája remekül meg lett írva és a színészek is fenomenálisat alkottak. Nos ezt a sorozat számomra nem hozza, a beszélgetések üresenek tűnnek, ráadásul sokkal kevesebb akció van benne mint a játékban (ami érthető, csak akkor jobb dialógusakat kellene írni).

Sok felesleges háttér sztori is bekerürlt, amelyeket egy pillanat alatt lezárnak, pl. Tess-t elfogták és egy pár percen belül ki is szabadult. De az első epizód volt ebbe a legnagyobb vétkes, vagy 500 karaktert mutattak be, 500 mellék szállal. Azt sem értem, hogy miért akarják annyira megmagyarázni a járvány eredetét, úgy sincs sok értelme az ilyen zombi apokalipszisos sztori kezdeteknek, viszont hajlandó vagyok ezt elfogadni, ha amúgy minden más aspektusban jó a történet és a karakterek is.

2023. febr. 2. 17:10
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Vicces hogy már az elején ott van Joelnél a gépfegyver, a játékban milyen jól jött volna :D
2023. febr. 3. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!