Megnéztem a The Last Of Us első részét, nekem kifejezetten tetszett, nektek mi a véleményetek róla?
Szerintem az első játék is kicsit túl van értékelve. Azt megvallom viszont, hogy Joel is Ellie dinamikája remekül meg lett írva és a színészek is fenomenálisat alkottak. Nos ezt a sorozat számomra nem hozza, a beszélgetések üresenek tűnnek, ráadásul sokkal kevesebb akció van benne mint a játékban (ami érthető, csak akkor jobb dialógusakat kellene írni).
Sok felesleges háttér sztori is bekerürlt, amelyeket egy pillanat alatt lezárnak, pl. Tess-t elfogták és egy pár percen belül ki is szabadult. De az első epizód volt ebbe a legnagyobb vétkes, vagy 500 karaktert mutattak be, 500 mellék szállal. Azt sem értem, hogy miért akarják annyira megmagyarázni a járvány eredetét, úgy sincs sok értelme az ilyen zombi apokalipszisos sztori kezdeteknek, viszont hajlandó vagyok ezt elfogadni, ha amúgy minden más aspektusban jó a történet és a karakterek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!