hát én 0 tudással ültem le, nem játszottam a játékkal, nem néztem végigjátszást semmit, számomra eddig semmi, egyszerűen semmi extra nem volt benne, sőt sokszor még unalmas is volt, talán a walking dead sorozat még jobb is volt
2023. jan. 17. 09:02
3/27 anonim válasza:
A kiscsaj idegesítő benne, de amúgy tetszett. Imádom az ilyen poszt-apokaliptikus filmeket, sorozatokat.
2023. jan. 17. 09:18
4/27 anonim válasza:
Én is nagyon vártam egy új posztapokaliptikus sorozatra mert ezek a kedvenceim és hát nem kellett csalódjak nagyon bejött
2023. jan. 17. 09:52
5/27 anonim válasza:
Elkezdtem de az első 20 perc után nem mertem tovább nézni mert játszottam a játékkal :D még nem vagyok rá felkészülve lelkileg ami történni fog
2023. jan. 17. 13:14
6/27 anonim válasza:
Nekem tetszett, es meglepoen jol all Pedro Pascalnak Joel szerepe
2023. jan. 18. 15:57
7/27 anonim válasza:
En bele se nezek. Tulsagosan szerettem a jatekot. Legalabbis az elso reszt. Sokan aztmondjak h ugyanaz mint a jatek kiveve h nem hasonlitanak a szereplok es sok izgalmasabb, "felelmetesebb" reszt kivettek belole. Nem latom igy ertelmet a megnezesenek
2023. jan. 19. 19:35
8/27 anonim válasza:
Az egész igénytelen (elnézést ha valakit megsértek vele)
Az alapötlet újdonság teljesen jól indult a dolog de ennyi. Az egész rész annyira unalmas volt hogy a benőtt lábkörmöm kioperálása sokkal izgalmasabb volt mint a rész kétharmada.
De most komolyan mégegy sorozat ami arról szól hogy az apokalipszis után hogyan élnek. Ezt már láttuk a TWD-ben stb. unalmas téma már. Persze a játékkal nem játszottam lehet majd másról fog szólni nem tudom viszont ha egy sorozat az első résznél nem fogott meg kétlem hogy a többi résszel ez változna.
Igazából nagyott csalódtam. a HBO zseniális sorozatokat csinál de ez egy szégyenfolt. Ebben a témában szerintem sokkal nagyobb igény van arra ahogy az összeomlás megtörténik. Például a netflixnél a Fekete Nyár ilyen és végig viszi a hangulatot az elsőtől az utolsó részig
2023. jan. 19. 19:58
9/27 anonim válasza:
Aki nem jatszott az 1el az meg azthiszi h az is ilyen szarsag mint ez a sori
2023. jan. 19. 22:07
10/27 anonim válasza:
Annyira bírom, amikor "szakértők" egy epizód alapján mondanak kritikát egy teljes sorozatévadról. 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!