Megnéztem a The Last Of Us első részét, nekem kifejezetten tetszett, nektek mi a véleményetek róla?
11: Csakhogy a leves az végig olyan marad, nem fog evés közben ízt váltani. Így ez nem jó hasonlat.
Én már több olyan sorozatot láttam, ami kb. 3-4 rész után indult be igazán.
És a Last of Us abban az értelemben nem lesz hű a játékhoz, hogy nem lesz tele vérengzéssel, csak annyi lesz, anennyi szükséges.
És itt most arról van szó, hogy sokan már a pilot alapján kritikát mondanak az egész évadról.
azt valaki azért le tudná írni mi az ami miatt jó sorozatnak tartjátok? Mert ez a játszottam a játékkal érv egy baromság. Ahogy az is hogy a trónok harca hasonlóan indult volna mert nem, az elénk rakott már a pilot résszel elénk rakott egy csomó misztériumot és egy árulást amiért az ember alig várta a folytatást.
Ennél a bemutató résznél meg kapunk egy klasszikus káoszt de azt is a sötétbe bújtatva illetve átcsöppenünk 20 évvel a káosz utánra ahol polgárháború van a másik csoportal meg egy idegesítő kiscsajt akiről már tudni is lehet hogy immunis vagy mi a fszom.
De nagyon rövidre fogva olyan mintha a Holtak hajnalából átcsöppennénk a TWD utolsó szezonjába.
Ha valami felett átsiklottam mondjátok el.
15 "egy baromság. Ahogy az is hogy a trónok harca hasonlóan indult volna mert nem" - ilyet senki nem mondott, hogy hasonlóan indult. Azt mondtam, hogy le kellett küzdenem az első 2-3 részt, hogy elkezdjem élvezni a sorozatot. Bár nem tudom, minek írom le mégegyszer.
"azt valaki azért le tudná írni mi az ami miatt jó sorozatnak tartjátok?" - egy rész után nem lehet megmondani, hogy jó lesz-e a sorozat vagy nem. És nem is ez volt a kérdés és a válaszok sem a teljes sorozatra vonatkoztak, hanem az első részre.
Ha neked nem tetszett a bemutató rész, akkor nem tetszett, de másokkal nekiállni ezért hőbörögni, hááát... Amúgy meg gyúrj rá a szövegértésre, mert teljesen félreértelmezed mások mondatait, amin meg aztán felb.szod magad.
Ên imádtam mindkét játékot, sosem gondoltam volna, hogy egy játék ilyen hatással lehet rám. Ês ebben nagyon fontos volt Joel és Ellie karaktere. Ha azok a színészek lennének a mostani HBO feldolgozásban akik alapján kidolgozták a játékban lévő karaktert azt mondanám nem szar.
De ezzel a két színésszel közelébe se érhet a játéknak. Főleg a kiscsaj aki Ellie-t játsza. Én nem tudom honnan szalasztották, de borzalmas.
""Olyan mint egy z nation koppincs" na ilyenkor van az hogy apu meg anyu testverek"
Igazából valóban mutat hasonlóságot a kettő, ha a Z nation első évadához hasonlítod ott is erről volt a fő sztory lényegében hogy van egy tag aki immunis stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!