Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megnéztem a The Last Of Us...

Megnéztem a The Last Of Us első részét, nekem kifejezetten tetszett, nektek mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 23:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
#10 a levest sem eszed meg ha az első kanálnyi nem izlik nem igaz? Sorozatnal ugyan igy van. Ha az embernek nem jött be elsőre nem fog bajlodni a többi résszel még akkor sem ha tényleg beindul később. De az összes játék adaptációval ami hű akar maradni a játék történetéhez ez a gond. A witcher sorozat sem lenne annyira népszerű ha a játékmenethez hű volna
2023. jan. 20. 10:16
 12/27 anonim ***** válasza:
26%

11: Csakhogy a leves az végig olyan marad, nem fog evés közben ízt váltani. Így ez nem jó hasonlat.

Én már több olyan sorozatot láttam, ami kb. 3-4 rész után indult be igazán.

És a Last of Us abban az értelemben nem lesz hű a játékhoz, hogy nem lesz tele vérengzéssel, csak annyi lesz, anennyi szükséges.

És itt most arról van szó, hogy sokan már a pilot alapján kritikát mondanak az egész évadról.

2023. jan. 20. 10:21
 13/27 anonim ***** válasza:
73%
#11 A Trónok harcának többször is nekifutottam, az első 2-3 részt kellett leküzdenem ahhoz, hogy aztán függővé váljak és ne tudjam abbahagyni. Ugyanez volt a The Office-szal. Szóval sorozatnál simán lehet ilyen, hogy az első részek még nem szippantják be az embert. A leveses hasonlat tényleg nem jó.
2023. jan. 20. 15:02
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
13: Igen, nekem is így volt a Trónok harcával. Valamint ilyen volt még a The Wire és a Sons of Anarchy is. Előbbi ráadásul második nekifutásra 3 év után először feladtam négy rész után.
2023. jan. 20. 15:07
 15/27 anonim ***** válasza:
40%

azt valaki azért le tudná írni mi az ami miatt jó sorozatnak tartjátok? Mert ez a játszottam a játékkal érv egy baromság. Ahogy az is hogy a trónok harca hasonlóan indult volna mert nem, az elénk rakott már a pilot résszel elénk rakott egy csomó misztériumot és egy árulást amiért az ember alig várta a folytatást.

Ennél a bemutató résznél meg kapunk egy klasszikus káoszt de azt is a sötétbe bújtatva illetve átcsöppenünk 20 évvel a káosz utánra ahol polgárháború van a másik csoportal meg egy idegesítő kiscsajt akiről már tudni is lehet hogy immunis vagy mi a fszom.

De nagyon rövidre fogva olyan mintha a Holtak hajnalából átcsöppennénk a TWD utolsó szezonjába.

Ha valami felett átsiklottam mondjátok el.

2023. jan. 20. 20:35
 16/27 anonim ***** válasza:
39%

15 "egy baromság. Ahogy az is hogy a trónok harca hasonlóan indult volna mert nem" - ilyet senki nem mondott, hogy hasonlóan indult. Azt mondtam, hogy le kellett küzdenem az első 2-3 részt, hogy elkezdjem élvezni a sorozatot. Bár nem tudom, minek írom le mégegyszer.

"azt valaki azért le tudná írni mi az ami miatt jó sorozatnak tartjátok?" - egy rész után nem lehet megmondani, hogy jó lesz-e a sorozat vagy nem. És nem is ez volt a kérdés és a válaszok sem a teljes sorozatra vonatkoztak, hanem az első részre.

Ha neked nem tetszett a bemutató rész, akkor nem tetszett, de másokkal nekiállni ezért hőbörögni, hááát... Amúgy meg gyúrj rá a szövegértésre, mert teljesen félreértelmezed mások mondatait, amin meg aztán felb.szod magad.

2023. jan. 21. 13:47
 17/27 anonim ***** válasza:
28%
Olyan mint egy z nation koppincs csak még nem is vicces
2023. jan. 25. 17:57
 18/27 anonim ***** válasza:
15%
#17 "Olyan mint egy z nation koppincs" na ilyenkor van az hogy apu meg anyu testverek
2023. jan. 25. 18:39
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

Ên imádtam mindkét játékot, sosem gondoltam volna, hogy egy játék ilyen hatással lehet rám. Ês ebben nagyon fontos volt Joel és Ellie karaktere. Ha azok a színészek lennének a mostani HBO feldolgozásban akik alapján kidolgozták a játékban lévő karaktert azt mondanám nem szar.

De ezzel a két színésszel közelébe se érhet a játéknak. Főleg a kiscsaj aki Ellie-t játsza. Én nem tudom honnan szalasztották, de borzalmas.

2023. jan. 25. 20:34
 20/27 anonim ***** válasza:
71%

""Olyan mint egy z nation koppincs" na ilyenkor van az hogy apu meg anyu testverek"

Igazából valóban mutat hasonlóságot a kettő, ha a Z nation első évadához hasonlítod ott is erről volt a fő sztory lényegében hogy van egy tag aki immunis stb

2023. jan. 25. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!