Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A mai filmekben/játékokban...

A mai filmekben/játékokban miért afro (fekete) az egyik, fehér a másik egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Újabban az összes filmben, meg videojátékban örökké 1 fehér meg 1 fekete pár van, akiknek általában fekete gyerekük van. Ki hiszi el ezt a hülyeséget? Még a nagy PC mániás országokban (amerika, anglia stb...) is a fehér fehérrel keveredik, a fekete meg feketével, akkor nem értem mire fel ? Ennyi erővel hitler is lehetne az egyesült államok elnöke a filmekben, meg arabok tartanának éjféli miséket a keresztény templomokban.

Mi értelme ilyen értelmetlen hülyeségekkel traktálni az embereket? Mert én értem hogy ez pusztán az empátia miatt van, de mit gondolnak erről majd a laikusok, mondjuk a gyerekek, akik azt hiszik hogy ez a normális, mikor nagyon nem?

Habár hála égnek még a nemük különböző, de nem tenném rá a gatyámat hogy ez sokáig marad így...

2022. dec. 25. 16:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
62%

"Már a '80-as évektől elkezdték nyomatni, hogy gyakori volt a néger karakter filmekben, de akkor még ez nem volt zavaró, mert nem vitték túlzásba. Nyilván ilyen oldalról ez egy pozitív dolog, hiszen őket is lássa a nagyközönség, hogy elfogadóbb legyen velük"

Kiskoromban azt hittem, hogy a neger karakterek az amcsi filmekben rajzfilmfigurak, es a valosagban nem leteznek.

38F incel

2022. dec. 26. 01:50
 22/25 Isti22 ***** válasza:
39%

Szokásos kamu kérdés, aminek nem igaz az alapállítása, csak gyűlölködni akar egyet. Hadd találjam ki, te nem vagy rasszista, csak az zavar, hogy nem életszerűek a filmek, ugye? :D Ehhez képest ha megnézzünk a top 10 filmet, kötve hiszem, hogy túl sok vegyespárost találnánk, de lássuk:

- Fekete párduc: nem fekete-fehér

- Vérapó: nem fekete-fehér

- Fura világ: nem fekete-fehér

- A menü: nem fekete-fehér

- Devotion: nem fekete-fehér

- A Fabelman család: nem fekete-fehér

- Az élet csodaszép: nem fekete-fehér

- Black Adam: FEKETE-FEHÉR!!!4! (vagyis hát nem tudom mennyire minősül annak egy sci-fiben egy nyugat-ázsiai társadalomban egy fehérebb bőrű izraeli nő és egy negyedrészt fekete Dwayne Johnson, de legyen)

- I Heard the Bells: nem fekete-fehér

Szóval kérdező...? :)

2022. dec. 26. 03:29
 23/25 anonim ***** válasza:
34%

Érdemes megvizsgálni a bűnözési statisztikákat etnikai szempontból is.

U.K.:

[link]

2022. dec. 26. 10:16
 24/25 anonim ***** válasza:
51%
23. A fekete színészek bűnöznek vagy ez hogyan jön ide?
2022. dec. 26. 10:23
 25/25 anonim ***** válasza:
77%
Ez is a céljuk, hogy a gyerekeknek ez normálisnak tűnjön, illetve a felnőtteknek is, hogy elfogadóak legyenek velük szemben. A gond nem az hogy jelen vannak filmekben, mert régebb is jelen voltak. Inkább az a probléma, hogy már jócskán átképtek egy határt (pl színesbőrű Ariel), amivel pont az ellentétes hatást érik el.
2022. dec. 27. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!