Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemzetközi párkapcsolat? Fekete férfi- fehér nö?
Figyelj... arra kéne koncentrálnod, NEKED mi normális és mi nem, mi elfogadható és mi nem. Hogy ő valamire azt mondja, de hát náluk ez így szokás meg neki OK... az kevés.
Nem kell alárendelned magad azért, mert mások vagytok.
Nyugodtan húzd meg a határaidat.
Azt lehet tudni, hogy mi a baj veled, hogy egy feka palival vagy? Csúnya vagy? Vagy duci?
A srác megkéri majd a kezed hamarosan, mert kell neki az EU-s papír.
Ezért nem kéne idegen kultúrából származó emberrel járni, vagy csak akkor, ha alapos ismereteid vannak a kultúrájáról. Pl. én randizgattam egy ideig egy nagyon rendes, értelmes iráni sráccal, de komoly kapcsolat, házasság meg se fordult volna a fejemben, mert nem tudom, egy muszlim házasság milyen és mit várna el tőlem, illetve én mit várhatnék el tőle. Ebből szoktak lenni aztán a tragikus kimenetelű házasságok ugye…
Szerintem annak nem sok értelme van, ha ismeretlen vizekre evezel és bizonytalanságban vagy akár félelemmel állsz egy párkapcsolathoz. Ráadásul minden ember más, pont elég kihívás egy európaival házasodni, nemhogy egy teljesen másképp szocializálódott emberrel. De alapvetően semmi gond nincs a fekete-fehér kapcsolattal, ha pl. mindkettő amerikai és ugyanaz a kultúrájuk.
Beszelgessetek sokat, erdeklodj a kulturaja felol es aztan meselj neki Te is. Aztan majd szepen kialakitjatok kettotok kozott,hogy mi es hogyan jo nektek es mi fer bele es mi nem. Nem kell olyan nagy feneket kerekiteni ennek, nalunk soha nem okozott gondot,hogy nem egy orszagbol szarmazunk, ugyanolyan teljes erteku emberek vagyunk,mint barki mas.
4-es, azert muslim es nem muslim kozott rengeteg a kulonbseg,de elso sorban alap elvaras a normalisan gondolkodo es valoban jovot tervezo muslim ferfi mellett,hogy szuz vagy, ha ez nem teljesult abban az idopontban,akkor mar nem is vett Teged komolyan,ahogy Te sem Ot. Ettol fuggetlenul, koszonom, lekopogom, az en hazassagom teljesen rendben van, nem vagyok agyon verve, lenezve, semmibe veve, szolgakent tartva, sot. Inkabb csodalva,kenyeztetve es a ferjem kimondott eletcelja,hogy mindig boldogga tegyen minket es minden lehetoseget meg is ragad. Amig dolgozni jartam, kepes volt 45 percet utazgatni,hogy 5 percre lasson, ha a csaladommal mentem el es neki dolgoznia kellett masnap, utanunk jott,hogy 2-3 orat egyutt tolthessunk es utana utazott vissza a fovarosba. Szinten utazott sokszor,hogy a kedvenc etelemet elhozza nekem,amit o fozott. Kepzeld, meg a kavemat is elkesziti, megfesuli a hajam,ahol en mar nem es mikor terhesen, hatalmas hassal mar picit sem ereztem jol magam a cipo boltban, fogta magat es o keresett nekem cipot es meg a labamra is adta,hogy ne kelljen hajolgatnom. Veszekedni sem szokott, a hisztimet is viseli es nagyon jol is kezeli, 5 perc alatt mar ugyanolyan vidaman nevetgelek,mint a hiszti elott. En azt hiszem ezektol, csak es kizarolag boldognak erzem magam es iszonyatosan halas vagyok,hogy a mai napig ha ram nez,olyan csillogast es csodalatot latok a szemeben,mint soha senki szemeben. De tenyleg borzasztoan sanyaru sorsa van a noknek, csak a sztereotipia hatasa miatt gondolja mindenki ezt, hat nalunk minden nonek ebben van resze, anyosomnak 40+eve.
Tudom,hogy nem kellene ennek nagy feneket keríteni. Egyszerüen csak furcsa még számomra ez az egész. Ö is nagyon jól bánik velem. Hihetetlenül jól kezeli azt hogy érzékeny vagyok. Nagyon türelmes és mindig megvárja, hogy megnyugodjak, amikor vitatkozunk. Ilyesmivel nincs is problémánk. És igen, beszélgetni fogok vele ezekröl a dolgokról, csak nem tudom hogy vágjak bele.
4-es, amit te írtál pedig szimplán általánosítás.
10-es, te pedig csak nyugodj le. Senki nem beszélt itt semmilyen bránerröl. Most nem tudom,hogy féltékeny vagy, vagy szimplán csak borult az elméd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!