Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemzetközi párkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemzetközi párkapcsolat? Fekete férfi- fehér nö?

Figyelt kérdés
Nagyjából négy hónapja élek párkapcsolatban egy IGBO törzsböl származó sráccal. Mindketten elég fiatalok vagyunk ezért nem foglalkoztatnak jelenleg minket olyan kérdések,mint a házasság. Csak olyan személyt keresek, aki élt már párkapcsolatban ilyen személlyel. És tudna mesélni. Aki például tudja hogy milyen egy fekete család viszonyulása ahhoz hogy a fiúknak fehér a barátnöje. Vagy tudja hogy milyen az élet egy fekete férfi mellett. Mert jelenleg én nem tudom hogy mi normális és mi nem.

2021. okt. 18. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%
az ilyen törzsi bennszülött embereknek hatalmas a fantázia világuk, szellemekben hisznek meg varázslatokban.. nyilván vannak ott rubinok meg gyémántok is nem hiába kezdtél vele .
2021. okt. 18. 18:46
 12/15 A kérdező kommentje:
Újabb általánosítás a kedves 11-es válaszolótól. Rubin meg gyémánt nincs. Csak érzések vannak.
2021. okt. 18. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen célból és milyen papírokkal tartózkodik a fiú Magyarországon?

Egyébként közülük hosszabb távon egy sem akar itt élni, de tartózkodási engedélyt ( esetleg később állampolgárságot) viszonylag könnyű Mo-on szerezni (pl. házasság révén).A magyar papírok aztán lehetőséget teremtenek a számára, hogy az EU-ban érvényesüljön.

Egyébként bármennyi évet töltenek Európában, az otthoni szokásokat, kultúrát soha nem fogják levetkőzni. S tudni kell, ha komolyabbra fordulna a dolog, neki akkor is mindig az afrikai család lesz az első! ( Még akkor is, ha netán gyereket szülnél neki.) Az igbokról pedig igazán nem sok jót hallani, a yorubák talán kicsit simulékonyabbak.

Ha boldog, európai mértékkel megszokott életet szeretnél, élvezd ki a kapcsolatot, de ne engedd, hogy komolyabbra forduljon!

Hidd el, távol áll tőlem az általánosítás, köztük is vannak azért " normális" emberek, de a tapasztalatok alapján ez nagyon ritka.

Írtam mindezt olyan nőként, akinek 9 éve van ghánai férje.

2021. okt. 18. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 A feketék majdnem mindig egyetemre jönnek az országba, általában ösztöndíjjal, és mivel egyetem után a többségük talâl munkát, nem sokkal nehezebb "zöld kártyát" szerezniük, mintha házasodnak.

Nem mondom, hogy nincs egy-egy kivétel, de alapvetően, ha egy magyar összejönne egy amerikaival a Pennsylvania egyetemen, nem valószínű, hogy azért tenné, mert zöldkártyát szeretne, hanem valószínűleg azért, mert tömegével vannak amerikaiak (és kínaiak) az egyetemen.

2021. okt. 18. 21:11
 15/15 A kérdező kommentje:
13-as! Az egyetemen tanul. Megmondom öszintén, hogy egyikünket sem foglalkoztatja jelenleg a házasság téma. Persze nyílván belegondoltam, hogy milyen lenne, de nem komolyan. Azt igazából nem tudom, hogy fontosabb lenne-e neki a családja. Viszont az, hogy ne engedjem komolyabbra fordulni, az nagyon nem én lennék. Úgy értem, hogy képtelen lennék olyan kapcsolatban élni, amiben nem gondolok egy idö után komolyabb dolgokra. De talán igazad lesz, vagy az is lehet, hogy a párom nem az az általános típus. Ezt igazán akkor tudom meg, ha megtapasztalom. Remélem,hogy minden rendben lesz. És azt is, hogy nem a kulturális különbség lesz a kapcsolatunk veszte. Mert azt hiszem ez kiküszöbhetö, ha mindketten akarjuk.
2021. okt. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!