Van olyan filmek, amely az incelségről vagy az incelekről szólnak?
Húú kemény dió.
Először az Életem NAGY szerelme c film jutott eszembe, ott az a téma, hogy az igencsak hátrányos külsejű pasi próbálkozik be egy jó nőnél...
De ha jól értem a happy end, azaz hogy becsajozik, kizárva, mert egy valódi incel nem tenne ilyet.
Olyan filmet viszont, ahol az elején sem megy neki meg a végén sem, ilyet nem tudok:S
42, az eddig válaszok alapján úgy tűnt az ilyesmi nem felel meg a Kérdezőenk.
Deee amúgy az Életem nagy szerelme jó film, én ajánlom mindnekinek, incelségtől függetlenül.
43. Köszi, én is listára teszem akkor. :)
Mi most amit néztünk párommal és picit inceles, de közben baromi édes:
A szerelem illata. 10/10, ajánlom mindenkinek. A tipikus szép lányról szól, Tinder randik, stb. :)
Vagy nézzél olyan filmeket amiben nincs nő vagy elpusztul mindenki kortól, kinézettől függetlenül.
Alien vs Predatorban van egy nagyon menő jelenet amikor megy a harc a két lény között a Predator az Alien felé hajit egy harci pengét de befut a képbe egy csinos kiscsaj és széttépi a penge, na mintha egy legyet csapot volna le vagy még annyi sem megy tovább a harc.
Meg van pár háborús film, de ne az amerikai szemetet nézd. Hát finoman szólva ezekben sem kímélnek senkit. Nagyon jó és durva a Fehér Tigris
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!