Van olyan filmek, amely az incelségről vagy az incelekről szólnak?
Kérdező, mi lenne, ha rávilágítanál pontosan az incelség melyik aspektusára vagy kíváncsi? Lehet egyszerűbb lenne. Mert 5ös akárhogy is írta le, ahhoz, hogy "nem kap nőt, emrt ornda" ő állt a legközelebb.
Esetleg én hozzávenném még a Szépség és a Szörnyeteget is. A szörnyeteg is a külseje miatt nem tud ismerkedni. És mielőtt valaki azzal jönne, hogy az egy mese, hát ott van a film verziója is. Ami egyébként szintén mese, hisz a mese az kitalált történetet jelent, nem pedig a megjelenítési formát jelöli:D
13.-ra.
Miért ne lehetne incel, egy jóképű pasi?
Az incelség, agyi dolog.
Itt is van valaki, aki mindig kiírja, hogy 700-a fizuja, BMW-je van, menő állása, még sincs nője.
Hát túl sok magas, jóképű incel pasit még nem láttam.
Az incelség nem agyi dolog.
14 es fordítva ülsz a lovon.
Az incel 99% ban az aki a külseje miatt (ronda, alacsony vagy dagadt), esetleg az elégtelen egzisztenciája miatt nem kell a nőknek.
Aki jóképű vagy pénzes , szóval legalább valamiben teljesít az nem lehet incel mert lesz nője.
Istenem, hogy tudtok ilyen felszínes dolgokon veszekedni és azokat a nőkre aggatni, hogy azért jönnek össze valakivel. Nyilván, a normális nők a pénzre mennek, igaz? Nem mindegyik golddigger, fel kellene fogni végre.
Nyilván legyen egy egészséges háttér a férfi mögött, de a belső értékek sokkal jobban számítanak. Azok nélkül igazán kapcsolat sincsen..
- Törődés
- Kedvesség
- Odafigyelés
- Szeretet
- Tisztelet a másik iránt
Ha ezek nincsenek, nincs egészséges kapcsolat sem. :)
De nyilván, majd pont ti mondjátok meg, mi nők mit keresünk.. ^-^
Jajj 19 hagyjad már a baromságod. Mindez igaz lehet egy ronda emberre is, lehet lehozná a csillagokat is ha lehetne egy kapcsolata, de akit pusztán a szar külseje miatt folyamatosan visszautasítanak az esélyt sem kap arra, hogy bizonyítsa milyen lehet egy párkapcsolatban.
Ha hozzád odamenne egy 160cm-es, kopaszodó, kissé pocakos fazon, kulturáltan, normálisan randizni hívna te adnál neki esélyt? Aligha, ellenben egy magas, izmos, jóképű srácért rajonganak a nők, akármilyen tahó, bunkó is. Sőt kifejezetten bejön nekik ha egy ilyen fazon alázza őket.
Nem egyszer nem kétszer láttam ezt élőben is.
Mindig jöttök ezzel a szöveggel, hogy ti csak egy kedves, aranyos, törődő, gondoskodó srácra vágytok, aztán minden esetben összejöttök a tipikus taplóval, majd miutána 100X megalázott titeket futtok vissza állandóan a karjaiba.
Persze van kivétel ezt nem tagadom, de akkor sem ez a jellemző általában. Főleg nem a fiatalabb (25 év alatti) korosztály esetében.
Pl.: Engem az exem egy fesztiválon csalt meg majd utána nem sokkal össze is jött a sráccal. Most őszintén milyen lehet már egy olyan kapcsolat ahol a pasid probléma nélkül összefekszik olyan egy nővel akinek van barátja. Biztosan sok jót vetít előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!