Mit jelent az a filmeknél használt szó, hogy "vontatott", és honnan jött?
1: Miből gondolod, hogy a "magyar tizennyolc éven felüliek" halmazába tartozom? 16 éves kortól már lehet regisztrálni az oldalra.
2: Mit számít a végzettség? Az önfejlesztés önkielégítés.
3: Nem azt szeretném, hogy enyém legyen az utolsó szó, ezt nem tudom honnan vetted. De tudod, ez olyan, mintha egy laposföldhívővel vitatkoznál. A laposföldhívő pedig elkezdene mindenféle f@szságról (mint például több profil) beszélni. És igen, vannak olyan emberek, akiket elszomorít a tény, hogy vannak ilyen értelmi fogyatékos emberek.
4: Amúgy meg nem értem, mi bajod a logikával. Itt egy párbeszéd példaként:
A: A macskák jók.
B: Igen, a macskák jók.
C: A kutyák jók.
A: A macska és a kutya az egy teljesen más dolog.
C: dE tE bUtA! HáT NEm tUDod, hOgY a MaCsKA, mEg a KuTya, aZ NeM mÁs! A KuTYa, aZ kutya, a KutYA aZ nEm mÁs, hANeM kUtYA!
Ez a "mit számít a végzettség" szöveg azoké szokott lenni, akiknek savanyú a szőlő, hogy az övék alacsony. Mert ezt frusztrálja őket. Pedig az első diplomát az állam fizeti. Nekem is fizette. Na, jó hát persze előfeltétele az érettségi, sikeres felvételi vizsgát kell írni, plusz félévente 12-14 vizsga, öt éven keresztül. Ehhez nincs meg egyeseknek a képessége.
Nem akarod, hog a tied legyen az utolsó szó? No, akkor meg tudod állni, hogy hozzászólj, és akkor az én hozzászólásom legyen az utolsó? Vagy a frusztráció és a kisebbségi komplexus erősebb benned, és nem fogod kibírni? Na, lássuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!