Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit jelent az a filmeknél...

Mit jelent az a filmeknél használt szó, hogy "vontatott", és honnan jött?

Figyelt kérdés
Olyan, mint ha egyszer ezt kitalálta volna valaki, és a többi terhelt folyton ezt ismétli, anélkül, hogy értené, hogy mit jelent ez a szó. Valóságos Jolly Joker lett, ha valaki nem ért egy filmet, vagy nincsenek benne öt percenként csöcsök, meg robotok, meg lövöldözés, meg autós üldözés, akkor jön a varázsszó: "- Ez a film vontatott!". Akkor a Keresztapa, 2001: Űrodüsszeia, Elfújta a szél, Ben Hur, stb mind "vontatott" filmek?
2022. nov. 13. 20:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismertem ezt a popzenei alkotást, de rákerestem. Így egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy ki is vagy te valójában. Elárulod magadat, kisfiú. :) A Harcosok klubja jó film. De azért művészeti alkotásnak messze nem nevezném. Ha olyat akarsz filmekben keresni, akkor mondjuk Fellini, Zeffirelli, hogy még egy olaszt írjak. Vagy Terrence Malick, Godard, Truffaut, Antonioni, meg még pár név, ők alkotnak, alkottak filmes művészti alkotásokat. Nagyon szeretem Finchert, de azért amit ő csinál, az csak kommersz, még ha abból a legminőségibb is.
2022. nov. 22. 01:07
 102/118 anonim ***** válasza:
0%

"Egy filmekbe gyógyult lúzer gyerek, aki csak álmodozik egy jobb életről, például a filmeken keresztül."

Egyáltalán nem álmodozom egy jobb életről. Sőt! Egy rosszabbról álmodozok. Elfogadtam, hogy az élet szar és ennél már csak szarabb lesz.

"Nem véletlenül evett ide a fene, pont egy filmes kategória kérdéshez."

Mint mondottam, a művészet az egy csodás dolog, de a te pénzéhes, megszállott, gépnarancs szemed nem látja (lehet, hogy nem a gépnarancs a legjobb szó ide, mivel te nem vagy áldozat. Viszont az igaz, hogy döntésed nincs, és egész eletedben ugyanezt fogod csinálni. "Working Jobs we hate, so we can buy shit we don't need"). Te soha nem tudnád elképzelni, hogy valamit úgy alkoss, hogy nem kapsz érte pénzt. Innen Jézus nélkül már nincs menekvés.

"Valóban, soha az életben nem lesznek ilyen javaid."

Mikor érted már meg, hogy nem mindenkinek kell ez az élet? Hogy vannak emberek elvekkel? Hogy vannak, akik még hisznek a Mennyországban?

2022. nov. 22. 01:15
 103/118 anonim ***** válasza:
0%
Meglep, hogy nem említetted meg Pasolinit. Az egyik legnagyobb olasz művész. És de, a Harcosok Klubja is művészet, csak éppen a művészetnek egy modern fajtája. Első ránézésre lehet, hogy olyan, mint egy Fallen Angels utánzat, viszont ez annál sokkal több.
2022. nov. 22. 01:18
 104/118 anonim ***** válasza:
0%
És az, hogy ismerem a poklot (Azahriah, Eminem, Fluor Tomi, Nekromantik) az nem azt jelenti, hogy én szeretem ezt a stílust. Semmi közöm nincs ehhez.
2022. nov. 22. 01:19
 105/118 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiú, magyar szakon szereztem az egyik diplomát, a másikat viszont társadalomtudományos képzésben. Számomra egy ilyen irigy kis lúzer fiúcska nyitott könyv. Akárhogyan is vergődsz. A jelek egy irányba mutatnak, abba az irányba, hogy hány éves vagy, milyen társadalmi osztályba tartozol, milyen körülmények között élsz, stb. Én például nem hallgatok Fluort. Egyszerűen nem érdekel, egy számának sem tudom a címét. Viszont pontosan tudom azt, hogy melyik társadalmi réteg hallgatja. Ugynaez a helyzet a filmekkel, amikből idéztél, vagy hogy milyen filmeket tartasz művészeti alkotásoknak, illetve kik azok a művészek, akikről fogalmad sincs.

Folyamatosan arról szövegelsz, hogy nem éled a világi életet, de közben meg vered, mármint az billentyűket, betűket, no meg persze jobb híján mást is.

Vergődj csak. Engem nagyon szórakoztat. Szeretnél egy fotót a kilencszázezres laptopomról? Már egy fél órája elkészítettem, feltöltöm szívesen.

Van egy rossz hírem! Az élet nem szar. Az élet csak az olyanoknak szar, mint amilyen te is vagy. Nekem csodálatos éltem van, és még hol van a vége, haha! Második fénykoromat élem negyvenesként, húszas éveim voltak ennyire menők, mint ezek.

Mi a legszebb? Hogy inkább belesüllyedsz ebbe az "Elfogadtam, hogy az élet szar és ennél már csak szarabb lesz." akármibe. Ez egy hamisíthatalan vesztes duma. A szentírás arra tanít, hogy vesztes legyél? Aki nem képes küzdeni, harcolni? Na ne már!

Menthetetlen lúzer vagy, takarózhatsz szakrális dolgokkal, de ezek csak önáltató kibúvók.

Amúgy vallástudomány MA képzésre is jártam egy évet, de abbahagytam. Nem feküdt az ógörög.

2022. nov. 22. 01:28
 106/118 anonim ***** válasza:
100%
Lúzer elvtárs, de eltűntél! Anyu elzárta a netet? Vagy csak fellőtte a pizsit? Azért tudod, ha valaki ilyen szavakat használ, hogy "eskü", meg VPN-ről hadovál, az megint csak mutat egy irányt, hogy ki és mi lehet az illető, milyen a társadalmi rangja, hány éves, stb. Írnám azt, hogy ügyesen kezdtél terelni, de hazugság volna. Béna, lúzer terelés volt. Nem jött be. Te szeeeeeegééééény meg nem értett tinédzser! Azért szólok, ez is a társadalomtudományos tanulmányokból jön, ha már most ilyen torz a lelked, ennyi idősen, ez jobb már nem lesz, sőt!
2022. nov. 22. 02:00
 107/118 anonim ***** válasza:
100%
Hogy eltűnt a hősünk, olyan gyáva és férfiatlan módon! Persze érthető, kezdődik a suli mindjárt, még a világfájdalmat vállukra vett, sötét lelkű, lúzer tinédzsereknek is.
2022. nov. 22. 07:35
 108/118 anonim ***** válasza:
0%

1: "illetve kik azok a művészek, akikről fogalmad sincs." Miből gondolod, hogy nem ismerem ezeket?

2: "Szeretnél egy fotót a kilencszázezres laptopomról?"

Elvtárs, senkit nem érdekel a szaros laptopod figd már fel. És én vagyok olyan, mint egy ovis? Ez a tipikus "bibibí, nekem van tüdőrákom" gondolkodás. K*rvára nem kell senkinek a tüdőrákod.

3: "Lúzer elvtárs, de eltűntél!"

Aludni is kell, nem?

4: Annyiszor mondtad, hogy lúzer, hogy beleégett a képernyőbe a szó. Vigyázzál már a szádra fiacskám. Egy értelmiségi nem így vitázik.

2022. nov. 22. 07:38
 109/118 anonim ***** válasza:
0%
*fogd
2022. nov. 22. 07:41
 110/118 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hanem tudom, hogy nem ismered ezeket. Bár azt állítod, hogy nem érdekel a kilencszázezres laptopom (plusz tartotékok), még is reagálsz ró. Szóval tudod kit érdekel? Téged. Aludni is kell, meg suliba menni, az már el is kezdődött neked. Hát ha ma végre elveszíted a szüzességedet. A lúzert tudod miért írom sokszor? Mert az vagy! Az hogy még helyesen sem tudsz írni, magyarul, a lúzerséggel együtt jár.
2022. nov. 22. 08:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!