Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Odaát rajongók! Castiel...

Odaát rajongók! Castiel elmekontrollt használt Deanen az 5.évad 2.részében?

Figyelt kérdés

Az 5.évad 2.részében 05:54-nél Castiel először megkéri Deant, hogy adja oda neki a nyakláncát de Dean nagyon tiltakozik, sosem válna meg a nyakláncától. Ezután Castiel mélyen belenéz a szemébe, és utasítja, hogy adja neki oda. Ezután Dean azonnal odaadja neki, de sejtelmesen néz, hogy ,,Rendben, azt hiszem”.

Szerintetek itt használt valami angyali elmekontrollt Castiel? (A későbbi évadokban láthatjuk, hogy tudnak ilyet az angyalok, magától Castieltől is (azt hiszem a 12.évadban) amikor elbújik az elnök szekrényében, egy testőr megtalálja és mondja neki, hogy ,,nincs senki a lakásban Kellyn kívül, szállj vissza a kocsiba” a testőr pedig kimegy, visszaszáll a kocsiba, és közli a többi testőrrel, hogy nincs senki a lakásban Kellyn kívül.)

2022. máj. 11. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Most gyorsan megnéztem az ominózus részt. :)

Szerintem túl rövid az az idő, amíg Castiel "mélyen a szemébe néz" Dean-nek - bár elképzelhető az elmekontroll is -, elég francos érvet sorakoztatott fel, hogy magától oda adja az amulettet, csak hát ő mégis Dean "f_cking" Winchester, nehogy bármit is első szóra odaadjon, akkor sem ha a vele mély kötelékben lévő angyala kéri. :)

2022. máj. 11. 15:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet hamarabb van, mint 05:54 amúgy, csak amerikai linkről néztem:D de nagyjából arrafele van. Hát lehet, nem tudom:D csak nagyon furcsa, hogy ilyen határozott tiltakozás után rögtön odaadta neki.
2022. máj. 12. 01:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Dean valószínűleg rájött, hogy egyszerűbb odaadni az amulettet Castielnek. 😅

Dean és Cas azzal töltöttek 12 évadot, hogy egymás szemébe néznek, szóval szerintem nem volt semmi elmekontroll.

2022. máj. 12. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!