Melyik a legijesztőbb horrorfilm?
Tesómat szeretném kinevelni belőle, mert unom már hogy mindig horrorfilmet kell nézni, mert ő azt akar. Én unom, vagy trancsír, vagy ilyestés. Nuku értelem. :D
Az álltalad ismert legilyesztőbb érdekelne. Ezeknél durvább: A Szem / Az Átok / 28 nappal később.
o/
köszi a sok nem trancsírt, azokhoz nekem hangulat kell, a fosatósakat pedig mekgeresem.
köszi köszi
Sötét zug
Tükrök
Rettegés háza
A halál után
A [REC] és a Paranormal Activity amennyire hypeolt, annyira nem félelmetes.
Viszont, ha ijedezni akarsz ajánlom a Pokolba Taszítva (Drag Me to Hell) című filmet. Moziban, kellő hangulatban nagyon jó kis szívrohamokat lehet tőle kapni. Kissé paródiaszerű is, úgyhogy önirónikus is az egész. Egy próbát megér. Én a Szem óta nem ijedtem meg ennyire és ennyiszer. Természetesen a japán verzióról beszélek.
nekem a Barlang is ijesztő volt :)))
de birom az ilyen filmeket :D
meg nem horror, inkáb Thriller : Szalagavató
én nem féltem, semmi ilyesmi, csak kiakadtam xD - rossz belegondolni, hogy jujjj, akár az életben is megtörténhetne. . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!