Legijesztőbb horrorfilm?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy A Kör a legijesztőbb. Szerintetek melyik? Nagyon érdekelne :D2010. okt. 24. 19:44
3/13 anonim válasza:
hát én csak a kört láttam elegem is lett a horrorfilmekből ^^"
5/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk én még egyiket se láttam ezek közül mert nem nagyon szeretem a horrorfilmeket... De azért érdekel hogy nektek melyik volt a legijesztőbb. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. okt. 24. 20:37
7/13 anonim válasza:
A Mártíroktól sokkot kaptam,pedig horrorilag edzettnek mondanám magam.brutal nagyon.
8/13 anonim válasza:
én tegnap néztem meg a mártírokat de nagyon gagyi:S főleg a vége az nagyon el lett bszva...
9/13 anonim válasza:
Midnight meat train
Éjféli etetés
Nekem ez jött be, elég guszta, nézzétek meg :D
10/13 anonim válasza:
Ördögűző!!!Az első rész.Számomra annál félelmetesebb film nincs!Én mikor megnéztem 2 napig nem tudtam aludni.Nagyon régi film,és jó is a maga módján,de én beszartam tőle nagyon!:O :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!