Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmet újranézni te nem...

Filmet újranézni te nem tartasz időpazarlásnak?

Figyelt kérdés

Még az olyan filmeket amiket amúgy imádok se nézem újra.

Valahogy azt érzem, az kidobott idő.

Más is van ezzel így?

2022. okt. 24. 19:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Sokkal nagyobb időpazarlásnak érzek egy rossz, középsz...szerű filmet egyszer megnézni, mint kedvenc filmet századszor megnézni. A legtöbb film egyszer nézős, hiszen ha már tudom a sztorit, nem izgi újból megnézni. De van néhány olyan film, amiket egyszerűen annyira jó nézni, hogy akármennyiszer megnézném. Ilyenkor nyilván nem azért nézi az ember, mert izgul, hogy mi fog történni. Hanem mondjuk annyira vicces, annyira megható, annyira látványos, jól játszanak a színészek, jó a zenéje stb, hogy jó nézni. Meg van, amikor olyan hangulat jön rám, hogy most x filmmel tudnék legjobban azonosulni, mert olyan jól kifejezi az érzéseimet, hasonló szituációban vagyok, és azért nézem meg újból.

A jó filmnek messze nem csak a történet mesélés a lényege. Az igazán jó film művészet. Ahogy egy dalt meg lehet hallgatni többször, ugyanúgy egy filmet is meg lehet nézni többször, ha annyira jó.

2022. okt. 25. 23:19
 22/22 anonim ***** válasza:
Én sokáig így voltam vele, de mostanában már bizonyos filmeket mindig megnézek újra és újra, ha megint szembe jönnek a tévében. :)
2022. okt. 26. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!