Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Filmet újranézni te nem...

Filmet újranézni te nem tartasz időpazarlásnak?

Figyelt kérdés

Még az olyan filmeket amiket amúgy imádok se nézem újra.

Valahogy azt érzem, az kidobott idő.

Más is van ezzel így?

2022. okt. 24. 19:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. okt. 24. 19:18
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha valami igazán szórakoztat, kikapcsol, akkor nem érzem feleslegesnek az azzal töltött időt. A kedvenc zenéimet is hallottam már, mégis meghallgatom őket újra. Ha te nem így vagy ezzel, akkor csináld, ahogy jónak látod, de semmi furcsát nem találok abban, hogy valaki olyan dologgal tölti a szabadidejét, amit egyértelműen szeret.
2022. okt. 24. 19:25
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó verset,könyvet újraolvasni időpazarlás?
2022. okt. 24. 19:43
 4/22 anonim ***** válasza:
71%
De ezért nem is nagyon szoktam, max ha ezer éve nem láttam.
2022. okt. 24. 19:45
 5/22 anonim ***** válasza:
99%
Elég nagy DVD gyűjteményem van. Nem azért vettem őket (a régebbieket még 4-5 ezer forintért), hogy aztán ott díszelegjenek a polcon. Többségük ráadásul olyan film, amelyet már láttam, mivel nem szívesen adok ki pénzt zsákbamacskára. Sok év után újranézni egy-egy film-klasszikust talán még jobb is, mint elsőre: az ismerős jelenetek újbóli átélése kellemes nosztalgikus élményt jelent. Hogy tudom előre, mi lesz a vége? Hát aztán! Ez nem focimeccs, hogy izguljak az eredmény miatt.
2022. okt. 24. 19:54
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer valamit imádtam, élveztem az azzal eltoltott időt, akkor azt újra és újra át akarom élni. Én az az ember vagyok aki alkalmazkodik a régi új dolgokhoz, végig tudom izgulni a filmet úgy, hogy úgyis tudom mi lesz a vége, hiszen 5*-re nézem.

Ha dráma ugyanúgy tudok meglepodni és esetleg sírni a végén mint amikor először láttam. Vagy egy vígjátékban is tudok drukkolni és együtt örülni a foszereplovel, mint elsőre. Kell az az atmoszféra, az az érzésvilag, ami akkor megvolt. És lehet kifognak miatta nevetni sokan, de épp ezért nézem meg minden évben a Reszkessetek betörök!-et is, mert nosztalgia, és jó élmény volt + úgy érzem ezáltal a gyermekkoromat is újra elem és olyan érzésem támad mint egy izgatott kisgyerek aki türelmetlenül várja a Télapót a bejgli-illatos, feldíszített szobában. Ebből adodoan meséket is nézek még mindig

2022. okt. 24. 20:15
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Sok jó film van, amit érdemes már csak azért is megnézni többször, mert eléggé összetett.

Pl: Fight Club

2022. okt. 24. 20:15
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa egy gondolatmenet, mert ha úgy vesszük, életed során nagyon sok tevékenységre ráfoghatod, hogy "kidobott idő". :(
2022. okt. 24. 20:18
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy film (de akár sorozat is), ami nagyon tetszett, az másodjára is tetszeni fog és ugyanúgy élményt nyújt. Szerintem nem "gyűjteni" kell a filmeket a megnézett listára, hanem élvezni kell. Ha én élvezek egy filmet akkor megnézem akár 30x is.
2022. okt. 24. 20:43
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az Egri csillagokat, A gyűrűk urát, a Láthatatlan embert, és még sok könyvet újra és újra olvastam sok év eltéréssel. Minden alkalommal nem csak olyan élményt adott mint először, hanem, többet tett hozzá. Évek teltek el, fejlődtem, értem, többet és mást is megértettem belőle mint az előző alkalommal.

Egy mű által okozott élmény nem csak a műtől, hanem a befogadódótól is függ. A befogadó pedig folyamatosan változik.

Ugyanez igaz a filmekre is.

Sok film/ sorozat van, amit már többször is láttam, de mindig felfed új jelentéseket, új élményeket.

2022. okt. 24. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!