Ha világi életről vallásos lennék, megtalálhatnám életem párját vagy ez nagyon ostobaság, sok éve társkeresőzöm + ismerkednem előben és nincs megoldás, vajon ez remény vagy időpazarlás (a szószoros értelmében kérdem) ???
Ha csak azért lennél vallásos, hogy párt találj, azzal a valóban hívőket csak elriasztanád, mert ez hamar kiderül. Aki nem vallásos, az meg eleve nem közeledne feléd, a vallásosság miatt.
Tehát épp, hogy rosszabbul járnál.
Én 28 évesen tértem meg az Úrhoz és utána elképesztő mennyi normális (=kapcsolatra alkalmas), fiatal, gyönyörű lányt ismertem meg vallásos körökben. Sokan szabadok persze közülük is, mert mindük egy jó keresztény férfira vár az életébe. A párom is közülük került ki.
Viszont nem azért találtam meg a hitem, hogy csajozni kezdjek. Elég hosszú és göröngyös életutam volt huszonévesen sajnos (rossz gyerekkor, alkoholizmus, egyetemről kibukás) és utána a huszonéves korom második fele arról szólt összeszedjem magam és az életemet, aminek egy része volt pár évvel a felépülés kezdete után az Istennel való találkozásom is.
Ha nem kezdesz el őszintén hinni Istenben, akkor felesleges ezzel erőlködnöd, úgy is le fogsz bukni, hogy nem gondolod komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!