Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az minek a tünete, ha mindenre...

Az minek a tünete, ha mindenre "sajnálom" az időt?

Figyelt kérdés

Pl evés, séta. Igyekszem viszonylag gyorsan letudni az ilyen mindennapos, operatív dolgokat.

Azt hozzá kell tenni, hogy teljes munkaidőben dolgozom és mellette folyton továbbképzem magam. Pl programozás, nyelvtanulás, jogosítvány-szerzés.

Szóval tényleg rengeteg tennivaló van reggeltől estig folyton.

Barátaim sem igazán vannak.

2022. jan. 1. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Workaholic
2022. jan. 1. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Workaholic 100%
2022. jan. 1. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudsz lazítani.

Teljesítménykényszer.

Iskolában nem voltál túlbuzgó, nagyon szorgalmas?

(bántás nélkül kérdezem)

Tudni kell, hogy feltöltenek-e séta, stb.

Én is sajnálom az időt tévézésre, filmnézésre, mert kreatív vagyok.

De indőnként csak ráveszem magam. Ekkor ambivalens érzések jönnek: jó, hogy megnéztem, képes voltam kikapcsolódni, másrészt sajnálom, hogy nem haladtam a tennivalóimmal.

2022. jan. 2. 13:04
 4/5 A kérdező kommentje:

De túlbuzgó voltam és nagyon szorgalmas. (Sokra is jutottam.)

És én is így vagyok a filmnézéssel is. Pedig sok film és sorozat van a bakancslistámon, de sosincs rájuk időm. :(

2022. jan. 2. 13:09
 5/5 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Alapvető igazság, hogy minden embernek arra van ideje, amire csak akarja, nem az óránk ossza be, hogy mire mennyi időt szánnunk, hanem mi állítunk fel prioritást.

Jobb lenne, ha több számodra szórakoztató dolgot csinálnál, szórakoznál, utaznál stb.. mert igy elfelejted élvezni az életet és értelmetlenné válhat a sok befektetett munka. :)

2022. jan. 4. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!