Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » House of the dragon: mi a...

House of the dragon: mi a véleményetek erről? 10. rész spoiler, WTF megint

Figyelt kérdés

Szóval a kiszivárgott részek alapján Aemond csak véletlenül öli meg Luke-ot és Arraxot, mert elveszti Vhagar felett a kontrollt. xD

Ez jó, vicces vagy nagyon rossz?

2022. okt. 21. 22:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Alicent és Corlys túlélik.

Illetve Daemon és Daeron eltűnnek, soha nem találjak meg a testüket, így simán túlélhették. Kiindulva abból, hogy Laenor is még él, szerintem lesz olyan, akiről csak azt hiszik, hogy meghalt. Lehet Daemon és Daeron egyszerre sok, de szerintem az egyik biztos élni fog.

Jace "sajna" meghal. Vermaxot és őt kilövi a Triarchy az égből. Vermax belezuhan a tengerbe, Jace talán ezt még túléli, de ahogy felúszik szétnyilazzák. Azt hiszem így hal meg. De lehet más halállal keverem.

2022. okt. 24. 16:32
 22/24 anonim ***** válasza:
Laenor csak a sorozatban él. A könyvben szemtanúk látták ahogy a szeretője halálra késelte. Ott az indok nem volt egyértelmű: simán csak féltékenységből mert Laenor új kedvencet talált, vagy Daemon megbízására.
2022. okt. 24. 16:37
 23/24 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy hajlanak ilyesmire és vannak karakterek, akiket senki sem látott meghalni és a testük sincs meg.
2022. okt. 24. 16:40
 24/24 anonim ***** válasza:

Azért ez durva lenne. Persze el lehet képzelni, meg biztos van aki jártas annyira a témában, hogy olvasta a könyveket és ismeri Aemond személyiségét, de egyet értek azzal a kommentelővel, aki azt írta felesleges ezzel foglalkozni mert előbb utóbb úgyis kiderül.

De azért én nagyon adnám ^^

Aemond menő

2022. nov. 5. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!