House of the dragon: mi a véleményetek erről? 10. rész spoiler, WTF megint
Szóval a kiszivárgott részek alapján Aemond csak véletlenül öli meg Luke-ot és Arraxot, mert elveszti Vhagar felett a kontrollt. xD
Ez jó, vicces vagy nagyon rossz?
Kiszivárgott a teljes epizód...
Aemond próbálja megállítani Vhagart és ráparancsolni, hogy álljon le, de Vhagar irányíthatlan lesz.
Én csak a részletekről hallottam, nem tudtam, hogy a teljes kijutott. Mindenesetre nem fogom megnézni, hadd maradjon meg a hétfő esti nagyképernyős szeánsz.
A leírtak alapján nincs bajom ezzel. Lehet én vagyok vele egyedül, de nekem Aemond nem tűnik egy agresszív pszichopatának, aki gyilkol ezerrel. Inkább ilyen Daemonhoz hasonló figurának mondanám. Bár azt nem értem, hogy Vhagar miért nem hallgat rá.
Lehet azért, amiért Charizard sem hallgatott Ashre.
De ez jó, mert alternatíva lehetett volna arra, hogy miért égeti le Drogon Királyvárt és nem kellett volna Danynek öt perc alatt "megőrülni".
Már ha ez, hogy a sárkány nem mindig engedelmeskedik a lovasának kánon és Martintól jön.
Lehet egyes sárkányok ha nagyon beindulnak, akkor tényleg megvadulnak és nem állnak le.
Azért Dany is elveszti az irányítást a sárkányai felett. Drogon nem engedelmeskedik neki az 5. évad végén, a másik kettő pedig teljesen elvadul.
Csak ezt a plotot dobják a 6. évadra és a másik kettő ezután csak Drogon kiterjesztése.
Ráadásul Rhaegal a 8. évadban Jonhoz kötődik és mégis valamiért Danyt követi. Az is elég fura volt.
A másik kettő azért Drogon kiterjesztése, mert ez kb. egy raj, és Drogon a legdominánsabb példány.
Rhaegal nem kötődött Jonhoz Dany helyett, csak mivel Targaryen és Dany odavitte neki, magához engedte.
Ha nem kötődött volna hozzá, akkor nem engedi a hátára és repül vele. A sárkány és a lovasa közt mindig kötelék van. Egy ember nem tud több sárkányhoz kötődni, Dany sem.
Milyen raj? A sárkányok önállóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!