Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dragon ball super időutazás...

Dragon ball super időutazás paradoxon? Spoiler alert

Figyelt kérdés

Kérem csak az olvassa el a saját érdekében aki már látta a jelenlegi részeket és nem gond neki a SPOILER.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy ugye most van ez, hogy Trunks visszajött a jövőből. De, ha ő a jövőből jött akkor miért újdonság neki több dolog ami a múltban történt, tehát elvileg tud róla. Például Gohan életpályája, valamint Krillin feleségének személye.. Ha a jövőből jött akkor neki ezeket mind tudni kéne sőt azt is, hogy a többiekkel később mi történt. Elég paradox ez az egész, lehet, hogy így volt könnyebb megoldani a készítőknek vagy miért van ez?

2016. aug. 1. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
A Dragon Ball az időutazással nem lehet megváltoztatni a jelenlegi idővonalat, csak létrehozni egy új idővonalat. Amikor Trunks először visszament a múltba azért tette, hogy legalább egy világ legyen, amit nem pusztítanak el az androidok. Amikor visszament a múltból a jövőbe, minden úgy maradt ott, mint amikor eljött, annyi különbséggel, hogy sokkal erősebben tért vissza és le tudata győzni az androidokat és Cellt. Trunks idővonalán Goku, Vegeta és a többiek mind halottak, nem lehet változtatni rajta időutazással. Most azért ment vissza, hogy segítséget kérjen Vegetától Black Goku ellen, de ha például likvidálnák Zamasut a múltban, akkor nem tűnne el Goku Black a jövőből. Úgyhogy most a jövőbe fognak utazni és elinézni Blackket.
2016. aug. 1. 16:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Az időutazásban pont hogy minden tett komoly hatással kellene gyakoroljon a jövőre. A múltba meg eleve nem lehet utazni, szóval alapból értelmetlen az egész, de legalább azt megcsinálhatták volna, hogy ne legyenek ilyen paradox dolgok amiket a kérdésben is említettem. Értem amit leírtál, hogy ez így van, de amiket meg én írtam arra úgy látszik, hogy nincs magyarázat.
2016. aug. 1. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Több jövő létezik, mondhatni párhuzamos világok. Ahonna Trunks jött, ott Goku belehalt a szívbetegségébe, és az apját is megölték az androidok. Ebben a jövőben ez nem így van. A jövőt ebben a zesetben ne úgy értelmezd, hogy X év múlva az lesz, ami... Egy másik világból jött át, egy alternatív világból.
2016. aug. 1. 19:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Na így már kicsit jobban hangzik, köszönöm. :)
2016. aug. 1. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!