Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Amazon Prime a havi 900...

Az Amazon Prime a havi 900 Ft-on túl még filmenként is számláz??

Figyelt kérdés
Múlt héten fizettem elő, és máris levettek 3980 Ft-ot a számlámról, nem értem miért. Pedig a filmek indításánál nem írják, hogy külön díj lenne.

#film streaming
2022. okt. 18. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Valamit nem jól csinálsz, hisz konkrétan ingyen lehet használni, indítasz próbaidőt, használod, mikor letelik törlöd a profilt, regelsz újra, használod ismét.

Még mail cím is lehet ughyanaz, arra sem érzékeny, nem is értem miért hagyják ezt így benne mint kiskaput.

2022. okt. 18. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kér bankkártya adatokat, akkor hogyan csinálod ezt meg #1?
2022. okt. 19. 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Kér adatot, de nem von le róla semmit míg nem jár le a próbaidő... Aztán kártyát is lehet mindig ugyanazt használni.
2022. okt. 19. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogyan használnál 1 kártyát 2 próbaidőre?!
2022. okt. 19. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy írtam nem figyelik ezt se, törlöd a profilt regelsz újat, ugyanazzal a kártyával csinálom már kitudja mióta.
2022. okt. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!