Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Chip és Dale: A Csipet Csapat...

Chip és Dale: A Csipet Csapat új animációs filmről vélemény?

Figyelt kérdés

2022. júl. 26. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Jó volt, sőt jobb mint vártam
Megnézném még néhányszor
Közepes
Vicces, meglepő újításokkal
Ez egy rajzfilmparódia
Nem tetszett
Borzasztó volt, és nagyot csalódtam
Régen szerettem, ez viszont kukába való
Voltak benne jó ötletek
Megírom a véleményem
3 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a Walt Disney-be ment,imádtuk.Most nem is tudtam hogy ilyet csináltak belőle,meg is nézem gyorsan. :)
2022. júl. 26. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ááá,belenéztem,de inkább hagyom,csak elveszi a régi feelingjét.
2022. júl. 26. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy újabb feledhető, cinikus meta-paródia, amivel a stúdió azt villogtatja, hogy hány márkát, popkultúra utalást és mémet tud belegyömöszölni egy filmbe, mint amilyenek a Ready Player One vagy a Space Jam 2 is voltak.

A legérthetetlenebb az egészben, hogy miért pont Csipet Csapat filmet csináltak belőle, hiszen a film csak lejáratja és elkorcsosítja a sorozatot meg a szereplőket. Ennyi erővel kitalálhattak volna új szereplőket vagy előtúrhattak volna valami régi, kevésbé népszerű Disney márkát és kigúnyolhatták volna azt. De így olyan az egész, mint valami rossz Adult Swim-es paródiajelenet, amit kinyújtottak egy teljes hosszúságú filmmé.

Abba ne is menjünk bele, hogy Pán Péter azért lett a főgonosz, mert elvesztette a fiatalságát (a többi szereplő bezzeg nem), ami egy nagyon rosszízű utalás a régi animációs Pán Péter hangját adó Bobby Driscoll gyermekszínész valódi tragédiájára.

2022. júl. 26. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!