Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Kis Vuk...

Agocsbenedek kérdése:

Mi a véleményetek a Kis Vuk c. animációs filmről?

Figyelt kérdés
Tudjátok, a 2008-as. Én végignéztem, azok a hülye kamera mozgások, hülye fejek, Szerintem nagyon rossz. Mi a véleményetek róla?

2016. aug. 25. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ami neked. Borzalom.
2016. aug. 25. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagvéleményt szajkózom. Vagyis hogy pocsék film, ami a világ legvacakabb animációs művei közé sorolandó.
2016. aug. 25. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rémes. Nem is értem, hogy anno gyerekként miért pont ez a film motivált arra, hogy én is 3D-s animátornak tanuljak. Azt az egyet értékelem csak benne, hogy Magyarországon tudtommal ez volt az első 3D-s egész estés próbálkozás. De azért az animátoraink ennél jóval magasabb szinten voltak a múlt században.
2016. aug. 26. 06:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Undorító. Nem is értem, hogy merészeltek egy ilyen fantasztikus rajzfilmet meggyalázni ezzel a förmedvénnyel?!
2017. jan. 30. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen-gyalázat. Az egyetlen, amit elértek vele az, hogy meggyalázták az eredeti Vukot. Borzalom. Hál'istennek mindenki megutálta Gát Györgyöt, és nem készült belőle folytatás. Fuck this movie!
2018. márc. 21. 01:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az animáció kb. a '90-es évek számítógépes játékainak színvonalán mozog (én szeretem a régi játékokat, de itt szörnyű). Csapnivaló szereplők, borzalmas történet, sz..ar hangok (azt a rappelő varjút pedig legszívesebben beledobnám az égetőbe).
2018. márc. 21. 01:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Poénok nuku. Kritikán aluli. Igazából én nem láttam a filmet, csak Dancsó Peti kritikáját. A filmből bevágott részletek száz százalékban meggyőztek róla, hogy ettől a filmtől én úgy távol fogom tartani magam, mint mókus az erdőtűztől.
2018. márc. 21. 01:45
 8/8 Vinkó Márton ***** válasza:
100%

Olyan, mint a tömény hányás. Ocsmány animáció. Borzalmas szögek. Rettenetes szövegek ("minek nekem láb, ha van egy ilyen csúcsszuper tolószékem). Idegesítő hangok (már az ótvar vinnyogós hangú kicsi Vuk "jelmondatától" a főcímben is agyfrászt kaptam, a rappelő varjút pedig gépfegyverrel lelőném...). Idegesítő szereplők (egy (finoman szólva) nevetséges főgonosz, két humortalan suttyó mellette, tolószékes hülyegyerek...). Csapnivaló történet. Logikátlan jelenetek...

És persze egy vérbeli klasszikus felháborító meggyalázása.

2022. okt. 12. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!