Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lesz rendes előzetes az...

Mikor lesz rendes előzetes az Így neveld a sárkányodat 2 című animációs filmről?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már most is van előzetes, de az még nem az igazi. Olvastam olyat, hogy most decemberben mutatják be karácsony környékén az új előzetest. De ha nem így van akkor kérlek mindent írjatok le amit a második részről tudni lehet. Előre is köszönöm!

U.i. : Nem megy túl jól az angol tehát arra kérlek titeket, hogy vagy magyar oldal linkjét kuldjétek, vagy pedig írjátok meg privátban amit tudtok.

#Ígyneveldasárkányodat2
2013. dec. 20. 15:20
 1/1 anonim válasza:
szia én is nagy fanja vagyok az összes résznek...sorozat1.2 évad,kiegészitörészek,film,könyv, :D a második rész ujj hosszu trailerje tegnap vagy azelött jelent meg itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=Z9a4PvzlqoQ privatba majd még ha akarod? akkor tudok küldeni néhány hasznos oldalt meg némi infót.
2013. dec. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!