Mi lesz Catherine és Peter kapcsolatának a sorsa?
Az, hogy Peter megdugta és megölte Catherine anyját szerintem egy kicsit túlzás volt az írók részéről. Semmi sem indokolta, hogy így írják meg a sztorit, mert Catherine anyja nem így halt meg. Tudom persze, hogy a sorozat nem történelmileg hű és azt, hogy direkt írják toxikusra a kapcsolatot. Senki sem fekete vagy fehér, Catherine és Peter is rendelkezik hibákkal. De ez így egyszerre szerintem már sok volt. Maradhattak volna vagy a dugásnál vagy a megölésnél, de egyszerre ez már túl abszurd. Az egyiket még meg lehet bocsátani, de így milyen karakternek fog tűnni Catherine a harmadik évadban, hogy mindkettőt elnézi?
Nektek erről mi a véleményetek? Hova fut ki a történet? Mert nyilván nem fogják megölni egymást és ez a "majdnem megöljük a másikat, de mégsem, mert szerelem" plot kicsit unalmas már. Remélem nem arról fog szólni a harmadik évad, hogy megint egymást akarják megölni, puccsolni vagy hasonló.
A történelmi események nyilván nem mérvadók, hiszen akkor már Peter halott lenne.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!